Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!

Yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen gazeteci Hıncal Uluç'un vefat ettiğine yönelik çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Fatih Doğan, Hıncal Uluç'un son durumunun stabil olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 17.07.2022 02:38 GÜNCELLEME 17.07.2022 10:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk sporunun duayen yazarı Hıncal Uluç'un öldüğü şeklinde haberler dolaşıma girdi. Özellikle sosyal medyada dolaşan bilgiler sonrası aynı medya grubunda çalışan gazeteci Fatih Doğan'dan açıklama geldi. 

Doğan yaptığı açıklamada, "Hıncal Uluç öldü!' yanlış bilgisini düzeltmek adına ilgilenen en yakın kişiyle konuşarak 3 saat önce zaruret üzerine bu paylaşımı yapmıştım. Yine benzer bir dolaşım olunca 22.15’te yine sordum. Durumu stabil. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Allah şifa versin” dedi.

Uluç, yoğun bakıma alındı, entübe edildi

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınarak entübe edilen usta gazetecinin enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin toparlandığı öğrenilmişti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    bence haber değeri yok
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    tek derdimiz bu adammı haber 7 başka habermi yok bizene bu adamın gazetecilik hayatında birtane hayırlı işi varmı nereye gidiyorsunuz bir kendinizi sorgulayın ?
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkah yardımcısi olsun yalnız bu oldü haberlerı çıkıp sonra yalanlanan ünlülerimiz ne hikmetse kısa süre sonra vefat efiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek