Koca paylaştı: Ülke geneline yayılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Güvenlik görevlilerimizin başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 17.07.2022 07:22 GÜNCELLEME 17.07.2022 09:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Güvenlik görevlilerimizin başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor. Ülke geneline yayılacak sistemle şiddete bir engel koyuyoruz. Bir değişim de hizmet alırkenki davranışta olmalı. Daha fazla anlayış da bir katkı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    DOKDORLUK KOLAY BİR MESLEK DEĞİL BUNU BAŞARIP DOKDOR OLUYORLAR TEBRİKLER EKSİK OLAN ŞU SEN BABAN ANNEN VE HATTADEDEN BABAANNEN YAŞINDAKİ KİŞİLERE ÇOLUK ÇOÇUK MUAMELESİ YAPARSAN TEDAVİ EDMEMİŞ OLURSUN SN DOKDOR TEK BİR SÖZLE HASDAYI İYİ EDEBİLİRSİN BU EĞİTİM galiba verilmiyor
    Cevapla
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    hasdaneye hasta silahla pıçakla değil sancıyla geliyor
    Cevapla
  • adil öner 1 yıl önce Şikayet Et
    SN BAKANIM ÜLKEMİZDE SAĞLIK ALANINDA MUHTEŞEM YATIRIMLAR YAPILDI NEREDEN NEREYE EMEĞİ GEÇENLERDEN RABBİM RAZI OLSUN. İSTER SAĞLIK ÇALIŞANI İSTER BAŞKASINA ŞİDDET KABALIK VS Yİ ASLA KABUL EDEMEYİZ. TEDBİRLER DE MUTLAKA ALINMALI. EN ÖNEMLİ TEDBİR İNSANIN KENDİSİ.ÖZELLİKLE ACİL LERDE DOĞAL BİR HASTA YAKINI PANİĞİ OLUYOR DR LAR VE SAĞLIK ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZİ DAHA SAKİN DAHA SICAK ANLAYIŞLA TEBESSÜM EDEREK YAKLAŞABİLSELER.TEBESSÜMÜN SICAK DAVRANIŞIN ÇÖZEMEYECEĞİ BİR ŞEY YOK.BU ÜLKE HEPİMİZİN HEPİMİZ BİRİZ. MESELA BİR ŞİDDET OLMUŞ HAYDİ ÇALIŞMIYORUZ BU DAHADA TEPKİYİ ARTIRIYOR. DEVLETİMİZİ HİZMETLERİMİZLE YAŞATACAĞIZ.selamlar
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık doktorlar terör estirmeye başladı çok şımartılıyor doktorlar
    Cevapla
  • hendekli 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorlarin bir tebessumleri bu guvenlik sisteminden daha etkilidir bu halk tebessum edene sevgiyle saygiyla bakar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız