Sınır ötesinde 4 PKK’lı terörist daha öldürüldü

Son dakika... Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2, Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 17.07.2022 17:31 GÜNCELLEME 17.07.2022 17:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada "Bütün terör inleri yerle bir edilecek, tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" denildi.

SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNAN PKK'LILAR ÖLDÜRÜLDÜ

Barış Pınarı bölgesindeki gelişmeyle ilgili MSB "Teröristler için kaçınılmaz son belli! Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li terörist daha Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz kararlılıkla sürecek!" açıklamasını yaptı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Z.d 1 yıl önce Şikayet Et
    Pençe kilit harekatinda askerlerimiz aç susuz savaşiyor şehit oluyor neymiş tasarruf tedbirleri uyguluyormuş milli savunma bakanliği.siz gidin o tasarruf tedbirlerini başka kurumlariniza uygulayin
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    chdp ve kuyrukları hiç mi bu Şehiter sizi rahatsız etmiyor!?!
    Cevapla
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırtını terör örgütlerine dayamış figenin hakları ihlal edilmiş öylemi AYM. Sen hangi ülkenin aym sisin? Kapatın gitsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar çin ordusumu öldür Öldür bitmiyor
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafir şeytan Amerikanın ordusu. Bu Amerikan bataklığını kurutmadan sinekler bitmez.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kökünü Kazıyın Emperyalist Köpek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada
Dehşete düşüren anlar! Evsiz adamı silahla vurdu