FETÖ imamı Özgür Kaya'dan gündeme oturan '15 Temmuz' itirafı!

FETÖ imamı Özgür Kaya, çarpıcı itiraflarda bulundu. Kaya, 15 Temmuz gecesi 'İstanbul ağabeyinin' kendisini arayarak kurumun en başındaki devlet sorumlusu şahsı indirebilecek bir askeri öğrenci olup olmadığını sorduğunu söyledi.

GİRİŞ 19.07.2022 17:22 GÜNCELLEME 19.07.2022 17:22
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

15 Temmuz’un 6’ncı yıl dönümünün ardından FETÖ mahrem imamları Özgür Kaya, Salim Zeybek ve Erkan Irmak'ın "Hizmet Hezimet" adlı Youtube kanalında yaptıkları canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulunuldu.

Yurt dışındaki firari FETÖ'cüler sosyal medya platformlarını sık sık kullanarak manipülasyonlarına devam ederken bu kez, FETÖ mahrem imamı Özgür Kaya’dan dikkat çeken 15 Temmuz itirafları geldi. 

Özgür Kaya, Salim Zeybek ve Erkan Irmak ile birlikte yaptıkları son YouTube canlı yayınında, o gece İstanbul sorumlusunun kendisini aradığını ve 'kurumun en tepesindeki şahsı indirecek' bir askeri öğrenci istediğini itiraf etti.

Firari Özgür Kaya'nın canlı yayındaki itirafları şu şekilde:

"MAHREM BİRİMLERİN KULLANDIĞI UYGULAMA ÜZERİNDEN ARADI"

“15 Temmuz akşamı ben de kendime göre bir gaybubet ortamındaydım. O akşam bizim sizden başka şekilde duyduğum şey şu şekilde. Biliyorsunuz herkesin takip ettiği yapılar var.

O akşam bizim en başımızdaki ağabeyimiz, Türkiye sorumlusu olan ağabeyimiz, beni mahrem birimlerin kullandığı online uygulama üzerinden aradı.

"ASKERLERE YOL VERİN..."

Arkadaşlarımızın askere direnmemesini, bulundukları yerlerde kesinlikle askere yol verilmesini… Askere yol verilmesi ifadesi olayı özetliyor benim için. Bir hadisenin içine girildiğini, ‘Bu işin içinde biz varız’ fikrini bende oluşturdu.

"EN TEPEDEKİ ŞAHSI İNDİREBİLECEK BİR ÖĞRENCİ ARKADAŞIMIZ VAR MI?"

Hemen sonrasında söylediği ifadeyi ben uzun süre kendime itiraf edemedim. Sizlerden hiçbiriyle bunu paylaşmadım, söyleyemedim. Çünkü bu çok zor gerçekten. O akşam bana söylediği şey 'sizin şu anda irtibatta olduğunuz kurumun başında bulunan, en  yüksek en tepedeki devlet sorumlusu şahsı indirebilecek bir öğrenci arkadaşımız var mı' diye bana soruldu.

"GERÇEKTEN KANIM BEYNİMDE DONDU"

Yani şimdi indirmekten kastımız koltuktan indirmek değil. Çok Türkçe bilmeye de gerek yok. Gerçekten kanım beynimde dondu. Bırakın darbe kalkışmasını, cemaatin bunun ile adının anılmasını o gece böyle bir şey de söylenince benim nevrim de döndü.

"O KADAR KISA BİR SÜRE İÇRİSİNDE ÇARK ETTİ Kİ..."

Olay biraz da ileri saatlere gidince bu adam 3 maymun mu dersiniz artık adamın maymunluğunun şeyi de yok... O kadar kısa bir süre içerisinde çark etti ki hiçbir şeyden haberim yok yazdı.

Aynı şekilde bir iki gün içinde bu şey devam etti. Yani bi hiçbir şekilde böyle bir şeyin içerisinde değiliz, bulunmadık ben böyle bir şey bilmiyorum gibi şeyler söyledi."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca efendi diyor hala, o ABD piyonu alçak fetönun bu topraklara ölüsü dahi gelemez köpek balıklarına yem olur inşallah.
    Cevapla
  • dogrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    halen hocaefendi demesi cok ilginc. benim de dikkatimi cekti. deccal gibi bir adama hoca mi diyorlar hala...
    Cevapla
  • Karamanoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye kasdeden kim varsa kim vatana sinek vızıltısı kadar ihanet ediyorsa dahi bedelini ödemelidir. Bizim başka ülkemiz yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1+ F=8 bunlar hepsi nereye hizmet ediyor belli degilmi,
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün Temizlenmesi için bir kere Siyasi Partilerin kapatılıp tekrar temiz Siyasi Partiler açılması sonra Tüm Memurlar görevlerinden alınıp tekrar Arşiv ve Güvenlik Soruşturmasına tabii tutulup yalan makinasına katılması gerekiyor işte o zaman Türkiye de komple Fetö temizlenir bakıyorum adam fetö ile bağı yok fakat seviyor videolarına bakıyor dinliyor ise bunda bile sıkıntı var demektir Memur ise alınmalı Bürokrat ise görev vermemeli Bakan veya Bakan yardımcısı ise iş yaptırtmamalı bu tür konular sakıncalı sevecek izleyecekse gitsin sivil vatandaş olarak yapsın ama kurumlarda olmaz .
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yargı üyeleri,1970 den sonra göreve başlayanlar resen emekli edilmeli.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö en büyük kötülüğü Cami cemaatine yaptı. Eskiden namaz kılan adama güvenilirdi şimdi namaz kılanlardan kötülük bekler olduk Allah sonumuzu hayır etsin mankurtlara hidayet versin.
    Cevapla
  • Agah Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler asla bildiğimiz camii cemaati olmadı, evlerde namaz kılarlar hatta Nur cemaatinin büyük çoğunluğu camiye gelmez. Hücrelerine kadar Şia takviyesi bulaşmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi