Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında son bilgi!

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden son dakika bilgisi geldi. İşte usta gazetecinin sağlık durumuyla ilgili son durum.

GİRİŞ 20.07.2022 01:37 GÜNCELLEME 20.07.2022 11:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Hıncal Uluç’un tedavisine devam eden doktorlarından ve hastane yetkililerinden haber var.

tv100.com’dan Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre; bir süredir Florence Nightingale Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam savaşı veren Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili son dakika bilgisi geldi.

Hıncal Uluç'un tedavisini yürüten doktorlarından alınan bilgiye göre enfeksiyon değerleri düşen Uluç’un akciğer solunumunun rahatlaması için cihaza bağlandığı öğrenildi.

DURUMU ŞU ANDA STABİL

Doktorlar, karnından beslenmeye devam edilen Hıncal Uluç'un akciğerlerinin rahatlaması ve makina olmadan solunumunu gerçekleştirmesi için uğraş verdikleri belirtildi. Doktorlar, Uluç'un sağlık durumunun şu anda stabil olduğu ifade etti. 

KAYNAK: TV100
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    İLK ÖNCE İNSANIZ, SONRA TA RAFTARIZ, SAYIN HINCAL ULUÇ'A GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ACİL ŞiFALAR DİLİYORUM, UM ARIM KISA SÜREDE İYİLEŞİR.
    Cevapla
  • Ali baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatı boyunca yaptığı bunca vatan için faydalı iş olmasa bu adama böyle aglamazdim
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan icin ne yapti kardes? Aydinlatta bilelim. Namaz? Oruc? Icki? Haram? Ne yani ne?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!