Kayıp 2 çocuktan acı haber: Hakkı'nın cansız bedenine ulaşıldı

Denizli'nin Çivril ilçesinde su kanalına düşerek kaybolan 2 çocuktan 1'i olan Hakkı Bargan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Rafet Ergen'i arama çalışmaları ise devam ediyor.

GİRİŞ 20.07.2022 07:45 GÜNCELLEME 20.07.2022 09:08
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Denizli’nin Çivril ilçesinde 2 gün önce kayıp ihbarı yapılan 2 çocuktan 1'inin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, 18 Temmuz'da Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden Rafet E. (9) ile Hakkı B'den (11) haber alamayan ailelerinin 112 Acil Çağrı Merkezine kayıp ihbarında bulunmasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarda, Hakkı B'nin cenazesine sulama kanalında ulaşıldı.

Ekipler, kayıp olan Rafet E'yi bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

NE OLMUŞTU?

Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden Rafet E. ile Hakkı B'den haber alamayan aileleri, 112 Acil Çağrı Merkezine 18 temmuzda kayıp ihbarında bulunmasının ardından bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve su altı arama kurtarma ekibi sevk edilmişti.

Bir tanığın, çocukları son olarak, mahalleden geçen sulama kanalı çevresinde gördüğünü söylemesi üzerine, arama kurtarma ekipleri arama çalışmalarına bu bölgede başlayarak kanalın akış yönü olan Baklan ilçesindeki tali uzantılarında da yoğunlaştırmıştı.

Çalışmalara Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ile vatandaşlar da katılmıştı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Artık şu su kanallarına bir şeyler yapın Allah aşkına tel bariyerlermi çekersiniz kanalın içine hiç değilse düşen insan yukarıya doğru tel bariyer olsa tırmanıp yardım ister Bizim insanımızın canı bu kadar ucuz olmamalı yetkililere burdan sesleniyorum
    Cevapla
  • Aydemir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin her yerin sulama kanali var Önce insanlarimizin yasagin ne oldugunu ögrenmesilazim. aileler de sorumlu. her seyi devletten beklenmez.
    Cevapla
  • arkadaşlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah Allah'ım sizleri cennetinde buluştursun teselliler nasib eylesin inşaAllah
    Cevapla
  • Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Onun icinmi çoluk çocuk Almanya'da polis host dese insanlar hazır ola giriyo hani hürriyet almanyada, asimilasyon nedir et beyinli türk, hani dininiz imaniniz, alayinizi gavur yapiyolar sistematik ama sizde o beyinde yok...!
    Cevapla
  • Vatan Millet Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı ALLAH CC rahmet eylesin. Mekanı Cennet Bahçesi Cennet Bahçesi olsun. İnşALLAH. "İnnâ lillahi ve İnna ileyhi raciun" Acılı ailesine sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • adsız sofi 1 yıl önce Şikayet Et
    hersene aynı şeyler.yahuv böyle yerlerde oturan aileler çocuklarìni tembihlemesi lazim.iycene.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı