Marmara Bölgesi'nde mevsim normallerinin üstünde sıcaklık bekleniyor

Marmara Bölgesinde bugünden itibaren hava sıcaklığının artarak, mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi'nde mevsim normallerinin üstünde sıcaklık bekleniyor
Marmara Bölgesi'nde mevsim normallerinin üstünde sıcaklık bekleniyor
GİRİŞ 21.07.2022 03:38 GÜNCELLEME 21.07.2022 03:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları, bugünden itibaren artarak hafta başına kadar bölgenin batısında (Edirne, Kırklareli ile Tekirdağ’ın batısında Hayrabolu, Malkara, Muratlı) mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının 21-24 Temmuz'da Edirne'de 36-37, Kırklareli'de 33- 34 ve Tekirdağ'ın batısında (Hayrabolu, Malkara, Muratlı) 34-35 dereceler civarında seyretmesi bekleniyor.

Mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    48 yaşına geldim kendimi bildim bileli televizyonlar hep sıcaklar mevsim normallerinin üzerinde cümlesini kuruyor. Biri şu mevsim normallerini söylesede bizde bilsek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Blinken'den İsrail'e Refah uyarısı: Karşıyız
Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar! Aylin Karakuş Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı