Orgeneral Çetin: PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vuruldu

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vuruldu. Bulundu, yakalandı, yok edildi" dedi.

GİRİŞ 21.07.2022 13:38 GÜNCELLEME 21.07.2022 14:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Giresun'daki temasları kapsamında ilk olarak Vali Enver Ünlü'yü makamında ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, daha sonra Doğu Karadeniz Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Sevinç'i ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Çetin, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vurulduğunu, bulunup yok edildiğini söyledi.

Önceki Giresun ziyaretinde Karadeniz kırsalında terör unsurlarını yok edeceklerini söylediklerini hatırlatan Çetin, bunu gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Çetin, "Ülkemizi bölmeye, milletimizi parçalamaya çalışanlara bugüne kadar aman vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Allah'ın yardımıyla, vatandaşımızın desteği, sevgisi ve güveniyle dağlardaki PKK terör örgütü başta olmak üzere, bütün terör örgütlerine karşı mücadelemiz ülkemizin her karış toprağında devam edecektir" diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • hayrettin özkul 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşaallah
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devlete millete zeval vermesin Emeği geçenlerden Allah razı olsun Rabbim güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Srif Komutanım Sag Yakalamasınlar Kafasına Kafasın Sıksınlat Kahve çocuklarının
    Cevapla
  • önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Balkanlı hocanın dediği gibi Allah aşkına esiralmayin ezin yok edin hepsini
    Cevapla
  • MEHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk yı bitireceğiz elbet yok olacaklar.onları saklandıkları inlerinde teeek tek geberteceğiz.yaşasın zalimler için cehennem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü