Kayseri’de şarampole uçan kamyon kağıt gibi ezildi: 3 ölü

Son dakika haberi... Kayseri’nin Develi ilçesinde kamyonun şarampole uçması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kayseri’de şarampole uçan kamyon kağıt gibi ezildi: 3 ölü
Kayseri’de şarampole uçan kamyon kağıt gibi ezildi: 3 ölü
GİRİŞ 21.07.2022 21:17 GÜNCELLEME 22.07.2022 09:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Erciyes-Develi Yolu 5. Kilometresinde meydana gelen kazada, Mustafa Arıktaş yönetimindeki 42 AIN 456 plakalı saman yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Feci kazada kamyonet kağıt gibi ezilirken, kamyonun kasasında bulunan samanlarda etrafa saçıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yolda güvenlik önlemi alırken, kamyonette sıkışan yaralılarda itfaiyenin yardımı ile çıkarıldı. Kazada kamyonet sürücüsü Mustafa Arıktaş olay yerine yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak çıkarılan Mehmet Tavşan ve İbrahim Arıktaş ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı 2 kişi de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Jandarma ekipleri de inceleme yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • corumlu19 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin...trafik ekiplerine çok iş düşüyor maalesef tonaj fazla atılıyor..çorum samsun arasında kantar olmayan yerlerde 3 krş kar edeceğim diye millet 20 tonluk kamyona atıyor 30 ton 16 tonluk kamyona atıyor 20 ton...sonuç ortada..denetimler zayıf kalıyor..
    Cevapla
  • S.Manas 1 yıl önce Şikayet Et
    Denetimi sadece devlete bıraktık üstadım. Kendi nefsimizi , vicdanımızı denetlemez olduk. Narsist, bencil bir toplum olduk çıktık. İnsan kendini bilmeli, kendini bilen Rabbini bilir. Biz bu değerleri unuttukça devlet denetlese de minareyi çalan kılıfını uydurur misali bir şekilde denetimden de kaçılır. Allah vefat eden kardeşlermize rahmet etsin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...