Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Sabah yazarı Yavuz Donat, geçtiğimiz hafta entübe edilen Hıncal Uluç'un sağlık durumuna ilişkin son bilgileri köşesine taşıdı.

GİRİŞ 22.07.2022 02:03 GÜNCELLEME 22.07.2022 10:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, geçen hafta yoğun bakıma kaldırılan köşe komşusu Hıncal Uluç’un sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. Donat, Uluç’un uyandırma işleminin başladığını kaydetti.

Donat yazısında, “Yazımızı yazarken... Son dakika haberi... Doktorlar kararlarını verdiler: Hıncal Uluç'un bağlı olduğu makine... Uyandırmaya ayarlandı. Dün öğle sonu... ‘Uyandırma işlemi’ başladı. Süreç... Yavaş işleyecek... Ağır ağır. Ve... Pazartesi günü, Hıncal tamamen uyandırılmış olacak.” ifadesini kullandı.

Ne olmuştu? 

Hıncal Uluç, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 8 Temmuz Cuma sabahı yoğun bakıma kaldırılmıştı. 

Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili bilgi veren yakın dostu Sami Çölgeçen, "Biraz önce doktorla konuştuk, Hıncal Bey'in durumu oldukça kritik. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, durumunun ağır olduğunu öğrendik. 1960'dan beri çok yakındık, çok üzgünüm..." diye konuşmuştu. 

Akciğerinde de sorun yaşayan Hıncal Uluç'a, kan zehirlenmesi sıkıntısı nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulandığı aktarılmıştı.

Uluç, 10 Temmuz'da entübe edilmişti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Deniz034 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam oldu diye haberi yapılmıştı
    Cevapla
  • #avşarın delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    hıncal uluç kim yahu ben tanımıyorum haber değeri varmı.
    Cevapla
  • gorkem dogan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu ne diye haber yapıyosunuzki, bu adam kim memlekete faydası ne
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi