Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sözlü tacizde bulunduğu Ş.Ö.'yü (20) sığındığı Tekel bayisinde öldüresiye döven Talip Altındal'ın kasten yaralama suçundan 3 kaydının olduğu belirlendi.

GİRİŞ 22.07.2022 16:27 GÜNCELLEME 22.07.2022 16:27
Bu Habere 323 Yorum Yapılmış

Karasu ilçesinde 18 Temmuz'da meydana gelen olayda, İstanbul'dan ailesiyle birlikte tatil için gelen Ş.Ö., eve dönerken iddiaya göre otomobiliyle yanına yaklaşan Talip Altındal tarafından sözlü tacize uğradı. Talip Altındal'a sözlü karşılık veren genç kız, tacizin devam etmesiyle cep telefonunu çıkararak Altındal'ın kullandığı otomobilin fotoğrafını çekti.

Genç kızın kendisini polise şikayet edeceğini söylemesi üzerine Talip Altındal, otomobiliyle Ş.Ö.'yü ezmeye çalıştı. Ş.Ö. bir Tekel bayisine sığındı. Büfeye giren Talip Altındal, Ş.Ö.'ye saldırarak tekme tokat dövdü. Talip Altındal'ın saldırısından kaçmaya çalışan Ş.Ö., depo olarak kullanılan alanda da dehşeti yaşadı. Altındal bu sırada, "Bu telefonla mı beni çekip şikayet edeceksin" diyerek genç kızın telefonunu kırdı.



Ş.Ö. son anda boşluktan yararlanarak kendini caddeye attı, bir kadının otomobiline sığındı. Tekel bayisinden çıkarak otomobiline yönelen Talip Altındal, eline aldığı silahla, iddiaya göre caddede bulunanları tehdit etti. Otomobiline sığındığı kadın tarafından polis merkezine götürülen Ş.Ö, şüpheliden şikayetçi oldu. 

EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASI

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, kısa sürede Talip Altındal'ı yakalayarak gözaltına aldı. Talip Altındal'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu ortaya çıktı.

NE YAPTIĞINI BİLMEDEN SALDIRDIĞINI SÖYLEDİ

Altındal'ın kasten yaralama suçundan 3 sabıka kaydının bulunduğu belirlendi. Talip Altındal ifadesinde, aracında bulunduğu sırada Ş.Ö.'nün gelip kendisine vurduğunu ileri sürerek, kendisinin ise ne yaptığını bilmeden saldırdığını söyledi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Altındal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 323
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilsin
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Takım elbise giyip boynunu büküp hakim karşısına çıksın iyi halden hiçbirşey olmamış gibi rahatlıkla ceza almadan yırtar.Böyle de caydırıcı yasalarımız var.
    Cevapla
  • Ahmet Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hak yerini bulmuş içerdeki abiler lütfen kadına el kaldırmak neymiş bir zahmet edep ogretsinller
    Cevapla
  • Altaylı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısas elzemdir.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavurun kanununa göre yaşayan müslümanlar olduk...kısas olmalı
    Cevapla
  • Ahmet Sen 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavurun ulkesinde yap bakalim bunu, gavurun kanuna gore sana ne yapiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular