Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan orman yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı
Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı
GİRİŞ 24.07.2022 19:59 GÜNCELLEME 24.07.2022 19:59

Muğla’nın Milas ilçesi Çamköy Mahallesi’nde akşam üzeri meydana gelen orman yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Çamköy Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Orman Genel Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler alevlerin söndürülmesi için çalışma gerçekleştirirken; makilik, orman ve zeytinlik alanların bulunduğu alanda yangına 4 helikopter, 4 uçak ile havadan, 15 arazöz, 7 su tankeri ve 1 dozerle de karadan müdahale edildi. Alevler yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Bölgede oluşan ters rüzgarlar sebebiyle alevlerin yeniden başlamaması için ekipler yoğun çaba sarf ederken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!