Bakan Soylu'dan Akşener'e olay uyuşturucu yanıtı: Stajyerken kaptagonu iyi bilirdin

İçişleri Bakanı Soylu bir dönem İçişleri Bakanlığı görevinde de bulunan Meral Akşener'in "Uyuşturucu Türkiye'de çoğaldığı" suçlamalarına cevap vererek "Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden.” dedi.

Bakan Soylu'dan Akşener'e olay uyuşturucu yanıtı: Stajyerken kaptagonu iyi bilirdin
Bakan Soylu'dan Akşener'e olay uyuşturucu yanıtı: Stajyerken kaptagonu iyi bilirdin
GİRİŞ 28.07.2022 17:09 GÜNCELLEME 28.07.2022 17:09
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e cevap verdi. Soylu, Akşener'in "uyuşturucu" eleştirilerine "Meral Hanım; siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var" dedi.

Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Meral Akşener’in "Uyuşturucu diye bir meselenin benim gezdiğim yerlerde de İstanbul’da da ne kadar önemli olduğunu gördük. Bana Ahlat’ta, İstanbul’da, Ankara’da da söyledi anneler. Yüz liraya uyuşturucu satılıyorsa bazıları görevini yerine getirmiyor demektir. Her yerde annelerin şikayeti uyuşturucu, demek ki bir yerlerde bozukluk var, bunun düzeltilmesi gerekiyor” sözlerine yanıt verdi.

Soylu açıklamasında, Akşener hakkında üstü kapalı olarak FETÖ imasında bulundu.

Soylu, “Meral Hanım; siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var. Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz. ‘Başbakan olacağın’(!) 15 Temmuz sonrası, uyuşturucu ölümleri 941'den, 2021 sonunda 270’e düştü” dedi.

Hatay Erzin'de 41 kilo metamfetamin ile 6,4 kilo eroin ele geçirildiHatay Erzin'de 41 kilo metamfetamin ile 6,4 kilo eroin ele geçirildi

Ankara'da 28 bin uyuşturucu hap ele geçirildi; 3 gözaltıAnkara'da 28 bin uyuşturucu hap ele geçirildi; 3 gözaltı

Gaziantep'te 168 polisle 18 adrese uyuşturucu baskını: 7 gözaltıGaziantep'te 168 polisle 18 adrese uyuşturucu baskını: 7 gözaltı

Polisten 'kökünü kurut' operasyonu: 32 gözaltıPolisten 'kökünü kurut' operasyonu: 32 gözaltı

Soylu devamında şunları ifade etti:

“Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız… Meral Hanım;  Oturduğun büyükelçilere Batı'nın halini bir sor. Ha unutmadan, Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden.”

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 71
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    bir araştırmacı bu balanın selanikl teraflarına zamanında sürgün edilen d.bakır ermeni kökenli.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bin soysuza bir soylu yetiyor evelallah
    Cevapla
  • Ahmet Büyükşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Soylu, cesur İçişleri bakanı. Takdir ediyor, tüm ekibinin aynı gayret ile bakana destek olmalarını diliyorum. Allah kuvvet versin.
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotocunun Bilmediği Ağrı Kesici Yoktur Sayın Bakanım
    Cevapla
  • seda 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalime fırsat vermesin, başımızda olan Reisimize ve ekibine güç kuvvet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde