Bakan Varank, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Bakan Varank'a yönelik "İki yeğenini kamuda üst bir pozisyona yerleştirdi" sözleri ile sosyal medyada başlayan tartışma mahkemeye taşındı. Bakan Varank, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakan Varank, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu
Bakan Varank, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu
GİRİŞ 30.07.2022 02:13 GÜNCELLEME 30.07.2022 02:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a yönelik "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.

Bakan Varank paylaşımında Özdağ'ın iddialarının yalan olduğunu belirterek "Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok." ifadelerini kullanmıştı. Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

'BENİM ÇALIŞAN BİR YEĞENİM YOK'

Bakan Varank, Özdağ'ın söz konusu açıklamalarının yer aldığı videoyu alıntılayarak paylaşımında "Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" ifadelerini kullanmıştı.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN YANIT

Bakan Varank'ın paylaşımını alıntılayan Özdağ yaptığı paylaşımdaki açıklamasında "Terbiyeli konuş. Sen kimlerden bahsettiğimi ve olayı gayet iyi anladın. Ahlaksız da sensin müfteri de sensin. Türk gençlerinin umutlarını yıkan bir zihniyetin temsilcisisin sen." demişti.

'İSPAT ETMEYEN ALÇAKTIR'

Özdağ'ın yanıtının ardından Bakan Varank'tan sert bir cevap daha gelmişti. "Hodri meydan" sözleriyle Özdağ'a seslenen Varank paylaşımında "Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır!" ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN VARANK'TAN SUÇ DUYURUSU

Ümit Özdağ'ın sözlerini ispat etmemesinin ardından Bakan Varank'tan bir hamle daha geldi. Mustafa Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Bakan Varank paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İki yeğenimi kamuda üst pozisyona getirdiğim, adli makamlarca yanlışı tespit edilip yerlerini değiştirdiğim yalanını hala ispatlamayan müfteri için suç duyurusunda bulundum. Korkakça dokunulmazlık zırhının arkasına saklanmazsa tıpış tıpış gelip mahkemede hesap verecek!"

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • ahsen 1 yıl önce Şikayet Et
    adam parti kurmuş illaki uç işler yapacak mesele oy en az yüzde 0. 1 oyu vardır
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza MHP inin basina gelseydi memlekete insan kalmazdi sen ne bicim insansin sen yaziklar olsun
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı attılar piyon gibi ortaya konuşup duruyor bundan da ümit vadediyorlar cezasını çeksin
    Cevapla
  • neco 1 yıl önce Şikayet Et
    muhatap olmayın bence kendini adam sanacak
    Cevapla
  • ŞAHİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Çukur şahsiyet Dağıstan'dan gelmiş, mossad ajanı, göz göre göre Türkiye'de provokasyon yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek