SMA hastası çocuğun bağış kumbarasını çaldı

Malatya’da SMA hastası bir çocuğun tedavisi için toplanan bağış kumbarası çalındı. Kumbaranın çalınma anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

GİRİŞ 30.07.2022 23:18 GÜNCELLEME 31.07.2022 11:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, 29 Temmuz Cuma günü saat 16.30 sıralarında Battalgazi ilçesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, SMA hastası Destan Duru'nun tedavisi için bağış toplanan standın yanına gelen M.A. bir süre uğraştıktan sonra kumbarayı yerinden sökerek hızla bölgeden uzaklaştı. Kumbaranın çalınma anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İhbar üzerine polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, içerisindeki 443 TL hasta çocuğun yakınlarına teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Çanakkale 1915 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlar gaspçılar ceza olarak kollarınin kesileceğini bilse katiller idam edileceğini bilse suçlar ve suclular çok azalır.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye sürekli, sadece cezalar ile bu işin hal olacağını söyleyip duruyorsunuz da 20 yıldır İnançlı olduğunda çok iddialı olan bir İKTDAR ca yönetildiğimizde ki eğitim-Aile-Toplum gibi konularda eksiklerimiz de var mı acaba demiyoruz. Bana kızacaksınız ama; tacize uğrayan çocuklarımıza bağırmayı öğretelim-
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanun yoki önden giriyor arkadan çıkıyor normalleşme ye bşldı herşey
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    çalar efendim. hırsızlık bir meslektir ve adalet bakanlığının koruması altında yapılır. bakın iki gün sonra adam işinin başında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü