İzmirlilerin su çilesi: Bidonlarla kuyruğa girdiler

İzmir Dikili’de yaklaşık 36 saat devam eden su kesintisi nedeniyle vatandaşlar ellerinde bidonlarla su temin etmeye çalışıyor.

GİRİŞ 31.07.2022 14:30 GÜNCELLEME 31.07.2022 15:48
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (İZSU) atık su terfi hattının yenileme çalışmaları çerçevesinde tatil bölgesi olan İzmir Dikili’de 36 saatlik su kesintisi yaşanıyor.

Su sıkıntısı çeken vatandaşlar, ellerinde bidonlarla su tankerlerinden su temin etmeye çalıştı. Vatandaşlar mağdur olduklarını söylerken, suların dün gece saatlerinde kısa süreli geldiğini ancak sonra yeniden kesildiğini ifade etti.

Altınova’da bulunan hatta elektrikle ilgili sorun yaşandığı, suyun mahalle mahalle sırayla yeniden verilmeye başlanacağı, toplamda 3 gündür aralıklı su kesintilerinin yaşandığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Yaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun hiç umrumda değil
    Cevapla
  • piri fani 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizlere sonsuz nimetler ihsan eyleyen bütün nimetlerin asıl sahibi olan ALLAH'Ü TEALA HAZRETLERİNE ne kadar şükrediyoruz,sularımız tamamen çekilirse ne ederiz var mı bir bilen,çok tövbe edelim,çok istiğfar söyleyelim,çok zikir edelim,çok fikir edelim,çok şükredelim.Yalancı dünyaya aldanma ya hu,bu devran dağılır divan eğlenmez,iki kapılı bir viranedir bu,bunda konan göçer bir can eğlenmez.AZİZ MAHMUD HÜDAİ HAZRETLERİ. ölü yıkayıcısının eline düşmezden evvel SIRAT-I MÜSTAKIM(dosdoğru yol)üzere yaşayalım,,İSLAM üzre yaşayalım, İSLAM üzre ölelim,İSLAM üzre ahirete varalım,selametle cennete girelim İNŞALLAH.AMİN.
    Cevapla
  • seyfo karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    olsun chp yine kazanır.isterse daha kötü olsun yine de chp.izmir körfezi ne güzel kokuyor.o kokunun hatrına yine de chp:))
    Cevapla
  • aklı evvel 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalpler demirin paslandığı gibi paslanır,onun cilası KUR'AN okumak ve ALLAH AZZE VE CELLE HAZRETLERİNİ çok zikir etmektir.
    Cevapla
  • gercek 1 yıl önce Şikayet Et
    biz 5G ye gecioruz izmir siz chp ye oy vermeye devam 2G den ciktiniz mi bu arada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum