Doktora kaldırım taşıyla saldıran saldırgan tutuklandı

Şanlıurfa'da tedavisini yapan doktora kaldırım taşıyla saldıran Ali K. tutuklandı.

Doktora kaldırım taşıyla saldıran saldırgan tutuklandı
Doktora kaldırım taşıyla saldıran saldırgan tutuklandı
GİRİŞ 31.07.2022 15:41 GÜNCELLEME 31.07.2022 15:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da tedavisini yapan doktora kaldırım taşıyla saldıran Ali K. tutuklandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmasa iyi ama, bazanda vatandaşı tahtik ediyorlar. Grev yaptıkları bir gün bizim memur arkadaşı acilden polikliniğe sevk etmişler. Doktorun kapısındaki sekreter bayan arkadaşa sizin acil bir durumunuz yok diye içeri almamış ve arkadaşda geri dönmüş. Dedim ki niye döndün. Dedi abi uysam hem sekreterin hemde doktorun ağzını burnunu dağıttırdım, ondan sonra işin yoksa uğraş. Afedersiniz ama doktorlarda bir yerlerden aldıkları talimatla işin cılkını çıkardılar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla gelibolu devlet hastanesinde bir konuya şahit oldum, adamcağız çıldırdı gelde bu doktoru dövme diye. Doktorlar devlettin kendilerine verdiği imtiyazları çok suistimal ediyorlar. Adamcağız 92 yaşında annesini getirmiş doktor bomboş adam yalvardı muayene ettiremedi. Ben doktora bir şey yapmamak için kendimi zor tuttum.
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu doktorlar bu kadar saldırıyı hak ediyorlarmı bunca insan durup dururkenmi saldırıyorlar. Önce dıktorların soruşturmasını araştırmasını yapmak lazım.
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktoru eğiteceğine doktora gitmeden önce yaz google da neyin olabilir bi ön araştırma ile git, de doktorun dediğini anla. Zaten sana en fazla 3 dak ayıracak, fazla zaman istersen kapıdan bi kaldırım taşı doktorun başına gelebilir.
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bütün üniversite mezunlarını yetiştirir, ama doktora özelde çalışmadan önce mecburi hizmet şartı koyar, yoksa diplomasını vermez. Ama insanları mutlu etmeye bu da yetmez, her seferinde babanın hayrına mı bakıyorsun, bizim verdiğimiz vergilerle maaş alıyorsun.... demeyi vatandaş hakkı olatak görür. Bunu diyen serbest meslek erbabı servetine baksan zengindir, ama doktorun verdiği verginin onda birini vermez, vergisini asgari ücret gösterir, mersedesle gezer, tokiden ev alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu