İki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri FETÖ’den ihraç edildi

Karabük’te FETÖ'nün mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde iki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri meslekten ihraç edildi.

İki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri FETÖ’den ihraç edildi
İki vali yardımcısı ile hukuk müşaviri FETÖ’den ihraç edildi
GİRİŞ 01.08.2022 23:09 GÜNCELLEME 01.08.2022 23:10
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.

Örgüt ile irtibat ve iltisaklı olduğu şüphesiyle Karabük Valiliğinde görevli Vali Yardımcısı Hüseyin D. ve Hukuk Müşaviri Numan Tahir Ş. ile açığa alınan eski Vali Yardımcısı Barbaros B. meslekten ihraç edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Gerenimo 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö Paralel devlet yapılanması, emperyal devletler sömürge ülkelerden ayrıldığı zaman devletin her kademesine eğittigi elemanları bırakıp bu devletleri kontrol etmeye devam ediyorlar kontrolden cıkmaya çalışan hükümet ve yönetici olursa darbe yapıyor veya kaos çıkarıp tehdit ediyorlar. Fetö türkiyede emperyal güçlerin maşası, aynı şekilde solcu kemalis geçinen kukla subay ve iş adamı kılıklı eperyal uşağı tüsiat var bu ülkede hangisi rüzgarı yakalarsa ülkeyi zorla yönetmek için aparatlarını kullanıyorlar uyanık olmak lazım.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetöyü, sadece adalette, emniyette, askeriyede aramayın, fetö sağlıkta, üniversitelerde, vergi dairelerinde ve mal müdürlüklerinde.... Özellikle defterdarlık karı kontrol edin. Çünkü oradan aldıkları bilgilerle insanların servetlerinin üzerine çöküyorlardı. Defterdarlık personeli savcıya hakime polise göz kırpıyor onlarda anlaşırlarsa olay kapanıyor yoksa operasyon çekiyorlardı.
    Cevapla
  • Gerenimo 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö hala aktif. Çalıştığım yerde bir komiser 6 ay açıkta kalmış polis merkezi amiri, yanınında fetöden eşleri ihraç olmuş idari büroda iki polis kafasına göre kendinden olmayanı dizayn ediyorlar, bahane hazır (işi bilmiyor uyumsuz asi vs) bunlar devlet içinde "kontrolsüz güç güç değildir" mantığıyla hareket ediyorlar. Diğer memurlar amirler kontrolsüz olduğu için etkileri yok. Allah bunları dolaştırıyor yoksa mücadele yok..
    Cevapla
  • aşikar 1 yıl önce Şikayet Et
    fetönün geberdiği haberi yayılırsa o zaman dağılmaları hızlanır. fetönün yerine başka birini getirseler bile fetö kadar etkili olamaz. çünkü fetöcü haşhaşileri fetönün mehdi olduğuna inandırmışlar. eee mehdi iki tane gelmeyeceğine göre yerine geçecek kişiyi mehdi sayamayacaklar. böylece uydurma hikayelerle, rüyalarla, aptal yerine konulan haşhaşilerin dağılma süreci hızlanacaktır. bu durumu fetöyü yönetenlerde biliyor. o yüzden fetönün geberdiği haberini gizliyorlar. en azından haziran 2023 e kadar gizleme derdindeler. fetönün geberdiğini aşikar etmemiz lazım.
    Cevapla
  • Barbaros 1 yıl önce Şikayet Et
    Fettoş gebersede peşinden gidenler caz geçmezler. Bunlar hain oldukları için o yola kafa koymuşlar bir kere. O alçağın yerine bir imam seçerler ve ellerinde ki kasetlerle şantaja devam eder bu namussuzlar.
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakim ve savcılar arasındaki kriptolara acil el atılmalı.. ellerini kollarını sallayarak geziyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı