Bakan Soylu 'Müsamahamız yok' diyerek duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakalanan ve sınır dışı edilen kaçak göçmenlerle ilgili bilgileri paylaştı.

GİRİŞ 02.08.2022 12:50 GÜNCELLEME 02.08.2022 12:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, "Kaçak göçe müsamahamız yok. Sınır duvarları yapılıyor ve kaçak geçişler güvenlik güçlerimizce engelleniyor.2022'de 132 bin 430 kaçak göçmen yakalandı. 61 bin 14'ü geri gönderildi. Dünyada geri gönderme operasyonunun uluslararası kriterde bu oranda yapılmasının örneği yoktur." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Suriyeliler artık ülke meselesi oldu her yerde toplanıp ahkam kesiyorlar onlar değil biz mülteci olduk bukadar hak tanimayin ve artık gönderin gitsinler bizim askerimiz orda şehit oluyor adamlar tatil yapıyor denizlerde zaten parkları hiç demiyorum biz gidemiyoruz dolu olduğu için kendi çocuklarımızı oynatamiyoruz heryer Suriyeli haddini astilar artık
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet yürüyerek gelen mültecileri uçakla geri gönderiyoruz faturasını da halk ödüyor
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, milletimiz göçmenlerin gönderilmesini talep ediyor, lütfen sizde vatandaşın sesine kulak verin artık.
    Cevapla
  • Taner Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Mülteciler, kaçakların gerekirse tüneller aracılığı Avrupa'ya geçişi sağlanırsa, Avrupa sorununun çözümü ve Türkiye'ye karşı samimi adımlar atacaktır, kaçakların Avrupa'ya geçişi Türkiye'nin lehine....
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    132 bin kaçak giriyor yarışı gonderiliyor. Adı üstünde kaçak. Neden hepsini gondermiyorsunuz. Ayrıca milyonlarca insan neden hala burada. Tm aile olarak gelenler çocuklar yaşlılar yetimlere lafimiz yok ama genç erkekleri gönderin yav. Kime sordunuz getirdiniz. Bu millete faydalari yok . Ne olduklari belli değil teröristmi ajanmi ne bunlar. Tiplerine bak . İş işten geçmeden lütfen . Gönderin gençleri .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti