Başkan Erdoğan'dan KPSS talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin inceleme talimatı verdi.

GİRİŞ 02.08.2022 21:01 GÜNCELLEME 03.08.2022 10:12
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı verdi.

ERDOĞAN: GEREKLİ ADIMLAR İVEDİLİKLE ATILACAK

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, ''Devlet Denetleme Kurulumuzun 2022 KPSS ile ilgili yapacağı inceleme sonucunda elde edilen veriler titizlikle değerlendirilecek, gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz.'' ifadelerini kullandı.

2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) bazı soruların, daha önce bir yayınevinin deneme sınavında yer aldığı iddia edilmişti.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • saga 1 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ'cüler dershanelerden para kazanabilmek, adamlarını devlet kurumlarına yerleştirebilmek için her şeyi sınava döktüler, Türkiye bir kontrollü sınav merkezi haline geldi. FETÖ'cüleri attık ama başlattıkları kendilerine hizmet eden sınavlardan kurtulamadık. Sınavlarla belki de hala FETÖ'cülere hizmet ediyoruz.
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlere az süre kalmışken, bu olay hükümete zarar verme amacından başka bir şey değildir. ÖSYM içindeki sorumlular araştırılıp gereği yapılmalı ve yeni sınav komisyonunun hazırlayacağı sorularla sınav tekrarlanmalıdır. Böylece muhalefetin bu durumu istismar etmesi de önlenmiş olacaktır.
    Cevapla
  • HÜSEYİN SAFİ 1 yıl önce Şikayet Et
    önce bir müddet AK Partililer soru çalıyor sorular veriliyor propagandası yapıp bu eyleme hazırlık yaptılar zemin buldular, sonra yayınevinin kitabındaki bir kaç soruyu el altından çıktarmadan sorulara eklediler, arkasından bunu kendilerinin harcanma pahasına sosyal medyaya deşifre ettiler, paylaşımların hepsi hazırdı. belki de sorular açıklanmadan görseller paylaşıma sokulmuştu bile. Ama kendilerini açık ettiler. olan yine kendilerine oldu. çin doğru söylüyor:ateşle oynayan kendini yakar. eski Türkiye'nin numara dubaraları ve adam harcama yöntemlerinden biri daha sergileniyor. Ama yemiyor ve asla yemeyecek bundan sonra
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkişi, kişi kendinden bilirmiş :) senin sahiplerin bu mesajları yazman için ne kadar veriyor?
    Cevapla
  • Sami Aydemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmise donuk te yapmislardir, o zaman cunki iddalar dogru ise adamlar bunu kendi iclerindede yapmis olabilir. ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı