Bakan Çavuşoğlu'ndan Kamboçya’da diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’de Yeni Zelandalı mevkidaşı Nanaia Mahuta ile bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Kamboçya’da diplomasi trafiği
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kamboçya’da diplomasi trafiği
GİRİŞ 03.08.2022 11:57 GÜNCELLEME 03.08.2022 11:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 4'üncü ASEAN-Türkiye Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Kamboçya’nın başkenti Punom Pen’de ikili temaslarını sürdürüyor.

Bakan Çavuşoğlu, ziyareti çerçevesinde Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'nin ardından Yeni Zelandalı mevkidaşı Nanaia Mahuta ile görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu ve Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al SaniGörüşmede nefret suçları ve ırkçılıkla mücadeledeki iş birliği, Ukrayna ve Güney Doğu Asya’daki gelişmeler ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu ve Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Mahuta

ASEAN-TÜRKIYE SEKTÖREL DİYALOG ORTAKLIĞI ÜÇLÜ TOPLANTISI

Toplantıda Türkiye-ASEAN ilişkilerinin mevcut durumunun değerlendirilmesi ve önümüzdeki döneme yönelik somut iş birliği önerilerinin görüşülmesi planlanıyor.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hoca Nasretttin 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahıs çalışıyor. Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir lider arkasında böyle 5-6 bakan daha olsa Türkiye Diplomaside dünya lideri olur. Şu anda bu yolda ilerliyor. Dürüst sözünün eri olduklarından her yerde tanındıkça sempati duyuluyor, takdir ediliyor ve saygı görüyorlar. Hz. Muhammed (sav) efendimizin ümmeti olma yolunda gayretliler, çaba gösteriyorlar. Sözleri yalansız, tüm insanlığa karşı hakkı ve mazlumu gözeten, adil ve eşit davranan, bu ülkeyi temsilde ölçülü ve vakur bir ekip oluyorlar. Dualarımız onlarla, Allah (C.C.) yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Muharrem arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanın yerine bir TÜRK aday bulundu....sayın çavuşoğlu benim BAŞKAN adayım 2028 de
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Cavusoglu Adamsin adamsizi cok takdir ediyorum
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar adam,adam. Her kes işini konuşuyor. Avrupa lı züppe insan dışı,kendince insan üstü dışişleri bakanları ve sözcüleri güya üzerlerine görev miş demokrasi ve hapistekilerden bahseder. Eşkiya destekler, terörist destekler,gelip insanlık dersi konuşması yapma ukelalığına soyunur. Bunlar baştan uyarılmalıdır. Avrupa ve Amerika nın insan hak ihlallerini ve cezaevinde işkence görenlerin bilgileri toplanıp İlk söze dışişlerimiz bunlar ile başlamalı ki ukela Kendi silahı ile delik deşik olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak