Bakan Soylu’yu yalan haberlerle hedef aldılar: Muhalefetin algı balonu patladı

KPSS üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan muhalefetin algı balonu patladı.

Bakan Soylu’yu yalan haberlerle hedef aldılar: Muhalefetin algı balonu patladı
Bakan Soylu’yu yalan haberlerle hedef aldılar: Muhalefetin algı balonu patladı
GİRİŞ 04.08.2022 16:32 GÜNCELLEME 04.08.2022 16:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP Milletvekili Alpay Antmen’in ortaya attığı “Bilin bakalım Yediiklim Yayınevi’nde kimin fotoğrafının çıkması hiç şaşırtmadı” paylaşımı, sözde muhalif basın tarafından haberleştirildi. Fotoğrafın 105. dönem kaymakam adaylarıyla çekildiği ve yayınevinin fotoğrafı izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Her fırsatta türlü yalanlarla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya saldıran muhalefet, bu sefer de KPSS üzerinden algı operasyonuna başladı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medya hesabından “Bilin bakalım Yediiklim Yayınevi’nde kimin fotoğrafının çıkması hiç şaşırtmadı” paylaşımını yaptı. 

Bunu haberleştiren sol basın, Bakan Soylu’nun söz konusu yayınevini ziyaret ettiğini iddia etti. Bakan Soylu’yla yayınevini ilişkilendirmeye çalışan muhalif basının bu haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Söz konusu fotoğrafın 31 Temmuz 2017’de 105. dönem kaymakam adaylarıyla çekildiği ve Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşıldığı anlaşıldı. Yayınevinin, fotoğrafı izinsiz kullandığı ortaya çıktı.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu medyascope amerikanin veya avrupanin fonladiği site deyilmi herkesi kendileri gibi saniyorlat
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 yani7 li masa dersanesi
    Cevapla
  • efgan 1 yıl önce Şikayet Et
    biz Sayın Süleyman Soylu nun ne olduğunu biliyoruz sizin gibi terörist seviçilerini de boşuna uğraşmayın Süleyman Soylu yu size yedirtmeyiz nokta.
    Cevapla
  • Fatih’in torunlar 1 yıl önce Şikayet Et
    İstediğiniz kadar yalan dolan yazın bu ülkede vatanını iki kuruşa satmayan büyük çoğunluk sizin gibi bidonun dostlarım dediği vatan hainlerin tuzagına düşmez biz ne çakma ülkücüyüz ne çakma Atatürkçü ne çakma müslüman biz Türküz biz osmanlıyız elhamdulillah.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle aynen...
    Cevapla
  • Brhm 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK yanlısı fondaş medya ne yazarsa yazsın kimsenin onları ciddiye aldığı yok. Yalnızca mankurtlaştırdıkları bir avuç embesili memnun edebiliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü