ÖSYM, yeni KPSS takviminin başlayacağı tarihi duyurdu

Son dakika haberine göre ÖSYM yeni KPSS takvimini duyurdu. Buna göre yeni KPSS takvimi 17 Eylül'de başlayacak.

GİRİŞ 05.08.2022 22:07 GÜNCELLEME 06.08.2022 10:28
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

ÖSYM'nin sosyal medya hesabından yayımlanan duyuruda, 31 Temmuz 2022'de gerçekleşen 2022-KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavlarının iptal edildiği, ÖSYM sınav takviminde yer alan 2022-KPSS Lisans Alan ve 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiği anımsatıldı.

Okullar ne zaman açılacak? MEB’den yeni eğitim dönemi öncesi önemli değişiklik!Okullar ne zaman açılacak? MEB’den yeni eğitim dönemi öncesi önemli değişiklik!

ÖSYM, yeni KPSS takviminin başlayacağı tarihi duyurdu

YENİ SINAVLAR İÇİN HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK

Yeni KPSS takviminin 17 Eylül 2022'de başlayacağı belirtilen duyuruda, sınavı iptal edilen KPSS adaylarından girecekleri yeni sınavlar için herhangi bir ücret talep edilmeyeceği kaydedildi.

SINAV MERKEZI DEĞİŞİKLİĞİ TALEPLERİ AİS ÜZERİNDEN YAPILACAK

Duyuruda, adayların sınav merkezi değişikliği taleplerini AİS üzerinden gerçekleştirebileceği bildirildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 61
  • DEMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖSYM İş Bulumaz Çalışılmaz Bölümleri İptal Etmesi Lazım Eğitimde Kalite Düştü ......
    Cevapla
  • Taha yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamu kurumlarının hangisinde imtiyaz,kayırma,torpil ve düzensizlik varsa araştırılması gerekir. Bu olanlar da Allah'ın sopasıdır.
    Cevapla
  • Trabzon 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence iktidarı eleştirenler bu işi yaptı... Şimdide mağdur edebiyatı yapıyorlar... Çünkü soruları çalacak kişi açıktan soruları şıkları değişmeden vermez!!!
    Cevapla
  • Kayipnesil 1 yıl önce Şikayet Et
    Günah keçisi bir şahıs bulundu,başkan gitti artık herşey şeffaf dürüst,adil,torpilsiz olacak ÖSYM de......rahatla ey gençlik
    Cevapla
  • Malatya 1 yıl önce Şikayet Et
    2010 ve öncesi soru çalanlar şimdi mağdur edebiyatı ve adalet arıyorlar. Hırsız yakalanınca adalet ister fırsatını bulunca huyunda vazgeçmez
    Cevapla
  • Selim aras 1 yıl önce Şikayet Et
    Neoldu gücüneme gitti
    Cevapla
  • M.Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatınızdan bir yılı çalmaya kalkışmışlar; devlet farkına varıp sınavı iptal etmiş, üstelik yeniden sınav ücreti de talep etmemiş. Daha ne istiyorsunuz? Yok ulaşım parası, yok otel parası! Ayıp ayıp. Bu kadar yüzsüz olmayın. Elma bulmuşsunuz, kırmızısını arıyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha birde sınav ücreti isteseydi. YUUUUH YA. Sınav ücreti istemedi diye minnet mi duyucaz daha neler.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet devlet için mi var, Devlet millet için mi var utanmadan bide yeni sınav parasımı isteyecek hükümet şakşakcılığı yapmayın burda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!