Ev sahibine kızan kiracı evi ateşe verdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde ev sahibi ile tartışan kiracı iddiaya göre evi ateşe verdi.

Ev sahibine kızan kiracı evi ateşe verdi
Ev sahibine kızan kiracı evi ateşe verdi
GİRİŞ 06.08.2022 15:34 GÜNCELLEME 06.08.2022 15:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gerçekleşen olay, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokaktaki bir apartmanda öğle saatlerinde meydana geldi. Aparmanın 3'üncü katında oturan kiracı İ.A. henüz bilinmeyen bir nedenle ev sahibi ile tartıştı.

Ev sahibine kızan öfkeli kiracı iddiaya göre aldığı alkolın de etkisi ile evi ateşe verdi. Evin mutfak kısmından alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Kiracı İ.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Mustii 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede suç işleyenler hep masum. Doktor dövülür, hak etmiştir denir. Kadın öldürür, kim bilir ne denir. Ya sayın yorumcular belki de ev sahibi haklıdır. Belki adam içkiye verdiği parayı kiraya vermiyordur. Belki de kiracı haklıdır. Niye bilmediğiniz konuda yorum yapıyorsunuz. Kiracınız belli ev ev sahiplerini sevmiyorsunuz. Siz de ev sahibi olun. Evinizi bedava verin dua alın.
    Cevapla
  • Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahiplerinin kudurmuş gibi kira artirmalarina karşılık normal. 1950 den 4500 istedi 4000 e razı ettik. 5 yıldan fazla aynı evde oturuyorsanız % 25 gecerli değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahiblerinin bu kibri nolacak ya. Allah sana vermiş bize vermemiş. Bu havanızı mahşerde de görmek isteriz
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Işte bunun için Rakı nın pahalı olmasına karşı değilim. Böyle kendini bilmez ahlaksız lar oldukça... zıkkımın kökünü içsinler
    Cevapla
  • Kaxım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimsede Allah korkusu kalmamış, kul hakkına girerim bunun hesabını veremem demek yok. Kardeşim ev sahibin namussuzluk yaptıysa ver mahkemeye çık evden neden belkide haklıyken haksız oluyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı