Son Dakika: Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı

Son dakika haberi... DP Milletvekili Cemal Enginyurt, koruması olduğu iddia edilen şüpheli ile birlikte gazeteci Latif Şimşek’e canlı yayında saldırmıştı. Kanalda resmi görevi bulunmayan şüpheli gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

GİRİŞ 07.08.2022 21:39 GÜNCELLEME 07.08.2022 21:39
Bu Habere 319 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Gazeteci Latif Şimşek'in televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. 

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün akşam katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi Latif Şimşek'e fiziki saldırıda bulundu. Latif Şimşek Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Başsavcılık Milletvekili Cemal Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakınında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceğini bildirdi. 

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Başsavcılık olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan ve Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında gözaltı talimat vermişti. Gün içinde şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe şüpheli tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 319
  • berrin özler 1 yıl önce Şikayet Et
    enginyurt kesin psikopat. böyle bir korumayı işe aldığı için kendisi de hapse atılmalı. cani bunlar.
    Cevapla
  • İsmail72 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordu ‘lılar bu adamı bir daha seçer mi?
    Cevapla
  • meteee 1 yıl önce Şikayet Et
    kurtluk ve itlik farkli
    Cevapla
  • adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    sözde ülkücüymüşte yahu latif bey diyorki selahattin demirtaş ve kavala yargılanmış ceza almış yargı görevini yapmış hazmedemiyor saldırıyor ayırıyorlar koruması darbediyor nasıl ülkücülük bu ülkücü adam teröristlerin temsilcilerine arka çıkarmı reise muhalefet etmek için hainlerle katillerle kol kolasın oldu olacak Hdp,ye katılda tam olsun .
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı