Muğla'da 33 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi yakalandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, durduran 2 otobüste 33 kaçak göçmen yakalandı, organizatör şüphelisi 4 kişi gözaltına alındı.

Muğla'da 33 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi yakalandı
Muğla'da 33 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi yakalandı
GİRİŞ 08.08.2022 13:46 GÜNCELLEME 08.08.2022 13:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmasıyla İstanbul'dan otobüslerle Seydikemer'e kaçak göçmen getirileceği bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri, Erzurum plakalı bir otomobilin öncülük ettiği 2 otobüsü, sabah saatlerinde Seydikemer-Antalya kara yolu üzerinde durdurdu. Otobüslerde Suriye, Afganistan, Filistin ve Eritre uyruklu kaçak göçmenler yakalandı. Kadın ve çocukların da arasında bulunduğu kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Muğla Göç İdaresi'ne teslim edildi.



Otomobil içerisinde gözaltına alınan ve üzerlerinde göçmen kaçakçılığından elde edildiği değerlendirilen toplam 70 bin lira ele geçirilen organizatör şüphelileri U.Ş., (31), M.E.H., (31), G.Y., (47), ve Y.G.'nin (27) ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • M.T 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarım istikrarsızlaştırıcı bu durum daha sıkı kontrol edilir. Ayrıca her ukraynalıyı ülkemize sokmayınız, "Bunlardan zarar gelmez" zannı devlet yıkan vahim saflıktır. Yıllardır beyni yıkanmış nazilerin ülkemizde cirit atmasına izin vermeyiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!