Acil serviste sağlık çalışanına makasla saldırdı

İzmir'in Foça ilçesinde denize atlayan ve polis ekiplerince sudan çıkarılıp hastaneye götürülen B.K., eline geçirdiği makasla Acil Tıp Teknisyeni Kaan Kanat'ı dizinden yaraladı.

Acil serviste sağlık çalışanına makasla saldırdı
Acil serviste sağlık çalışanına makasla saldırdı
GİRİŞ 09.08.2022 01:39 GÜNCELLEME 09.08.2022 02:08
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Foça'da B.K. isimli kişi, saat 06.00 sıralarında denize atladı. Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Alkollü olduğu öğrenilen B.K., polis ekiplerince denizden çıkarılıp, ambulansla Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan B.K., eline geçirdiği makasla etrafındaki sağlık çalışanlarına saldırdı. Polis ekiplerince acil servisten çıkarılmaya çalışılan B.K., bu sırada elindeki makası almaya çalışan Acil Tıp Teknisyeni Kaan Kanat'ı dizinden yaraladı.

Tedaviye alınan Kanat'ın dizine 10 dikiş atılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekiplerin gözaltına aldığı B.K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Eğrisi Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nedir adli kontrol şartı adli kontrol şartı ya adam gibi ceza verin suç işleyenlere....bunlar artık alıştı biliyorlar bana bişey olmaz deyip her geçen gün suçlu sayısını artırıyor kötü örnekler oluşturuyor bu adli kontrol şartıyla serbest muhabbeti...
    Cevapla
  • zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    keyfine yapmamıştır vardır bir bildiği
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılacak ne yapılacak yahu bu millet bu bağımsız yargıya nasıl güvenecek anlamak güç gerçekten yeteri kadar Kanun çıkarıldı peki neden uygulanmıyor
    Cevapla
  • ameleçavuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakan hakime de yapar aynısını inşaallah
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanları insanı çıldırtır sonrada koruma ister..Bu sağlık çalışanları gelenlerin hasta olduğunu ve tedavi için geldiklerini anlamıyorlar..Düğüne geldi sanıyorlar..Görevlerinin bilinci oluşmamış..Para için geliyorlar iş umurlarında değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!