Halk TV yalanlara doymuyor! Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber

Başkan Erdoğan'ın cemevi ziyaretini Halk TV, "Erdoğan için Ali'siz Atatürk'süz cemevi mizanseni" başlığı ile haberleştirdi. Ziyarete ilişkin servis edilen fotoğraflarda, cemevinde Atatürk ve Hz. Ali'nin tablolarının yer aldığı görülüyor.

Halk TV yalanlara doymuyor! Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber
Halk TV yalanlara doymuyor! Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber
GİRİŞ 09.08.2022 02:06 GÜNCELLEME 09.08.2022 02:42
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Ayı'nın 10'uncu günü dolayısıyla, Hüseyin Gazi Türbesi'ni ve hemen yanındaki cemevini ziyaret etti.

Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanından gelen Alevi dedeleri, Bektaşi babaları ve akademisyenlerin yanı sıra STK temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Erdoğan, orucunu buradaki Alevi önderleri ve vatandaşlarla beraber açtı.

'ATATÜRK VE ALİ YOK' PROVOKASYONU

CHP'nin kanalı Halk TV, söz konusu gelişme üzerinden yeni bir provokasyona girişti.

Ziyareti, "Erdoğan için Ali'siz Atatürk'süz cemevi mizanseni" başlığı ile haberleştiren Halk TV'nin algısı ise kısa sürdü.

GÖRÜNTÜLER YALANLADI

Cumhurbaşkanlığı tarafından cemevi ziyaretine ilişkin paylaşılan görüntülerde, Atatürk ve Hz. Ali'nin tablolarının asılı olduğu görüldü.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • daver 1 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEKLER varken fitne peşine düşmeye gerek yok , amaç ortada , algı operasyonları artık tutmuyor , Düşman belli dünya bile anladı ..
    Cevapla
  • Nur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu halk TV yi kimse izlemiyorki kendileri çalıp kendileri oynuyorlar kendi hallerinde bırakın bence haber yapmaya bile gerek yok
    Cevapla
  • emekli42 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar akitTV yi birkaç tane kendini bilmez çakal sürüsü basmıştı. Gözü kara gençlere duyurulur. İntikam almanın tam da zamanı.
    Cevapla
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu düzenbazlığa göstermelik bir ihtar yada bir kaç kuruşluk tazminatla yıllardır güya müdahale ediliyor.Hay sizin hukukunuz batsın.Adamlar uyduruk yalan ve düzenbazlıklarla devletin temeline dinamit sallıyorlar.Bunun cezası ağır hapis olmalı,temelli meslekten ve icraatan men edilmeli..Her kes haddini bilmeli bir fotoğaf yayınlıyorsun o fotoğraftaki Atatürk ve Ali slüetlerini iki dakikada üzerini boya ve Ali'siz,Atatürk'süz alevilik diye servis et.Ahlaksız ve utanmazlar bumu habercilik şimdi?."Vatan haini halk tv"
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir konuyu anlamıyorum. Asılsız yalan haber yapan bu ve bunun gibi yayın organlarına niye ceza verilmiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek