Gazeteciye saldıran Cemal Enginyurt DP'den ihraç edilecek mi? Uysal cevapladı

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un partisinden ihraç edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruyu ise Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yanıtladı.

GİRİŞ 09.08.2022 23:18 GÜNCELLEME 09.08.2022 23:34
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz cumartesi günü katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek'le tartıştı. Programın araya girmesinin ardından ise Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi, Şimşek'e saldırdı. Bu anlar anbean kaydedilirken, Enginyurt ve korumasına her kesimden tepki geldi. Olayın ardından Cemal Enginyurt'un dosyası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yetkisizlik gerekçesiyle Ankara'ya gönderilirken, koruması da tutuklandı.

İHRAÇ KONUSU GÜNDEME GELDİ

Darp olayının ardından Cemal Enginyurt'un partisinden ihraç edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Bu soruyu Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bizzat yanıtladı. Medyablok'ta yer alan habere göre, "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusunun yöneltildiği Uysal, "Hayır, böyle bir sürecimiz yok" yanıtı verdi.

"ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ, DEĞERLENDİRME YAPARIZ"

Uysal, "Yapılan hareketin arkasında mısınız?" sorusunu ise, "Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız" diye cevapladı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Yılmaz dur 1 yıl önce Şikayet Et
    Abesle iştikal,bir millet vekiline yakışmayan bir hareket,aslında örnek olması gerekiyor.
    Cevapla
  • Ali Haydar Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun meclisten şutlanması lazım. Birde zırt pırt kavga etmeyi bırakması için ,bir el yumruğu tatması lazım.Milletvekili olduğu için bu tad ile tanışamadı
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaramaz bir adam. Gönder gitsin!
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Zihniyet aynı olunca anlama sorunu yaşıyor uysal barış yarkadaş dinlesin belki kafası basarsa anlar
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende anlama kıtlığımı var Gültekin bey? Yada topu topu bir tane vekilin (O da dengesiz) var diye mi bu takıntın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem