Bahçesinden mısır alan 3 kız çocuğunu tekme ve yumrukla darp etti

Bolu’da, bahçeden 3 adet mısır aldıkları için bahçe sahibi Erdal Y. (55) tarafından tekme ve yumruklarla darp edilen 3 kız çocuğu hastanelik oldu.

GİRİŞ 10.08.2022 22:19 GÜNCELLEME 10.08.2022 22:23
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Sağlık mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuana B. (12), Amine Su Kocak (12) ve Fatma Ömer (12) evlerine yakın bölgede dolaştıkları sırada villanın bahçesinde ekili olan mısırları gördüler. Mısır bahçesinin sahibi Erdal Y.’nin eşinden izin alan 3 kız çocuğu birer adet mısır alarak yemek için oyun parkına gitti.

Çocuklar mısırları yedikleri sırada Erdal Y. aracıyla parka gelerek tekme ve yumruklarla çocuklara saldırdı. Parkın karşısında bulunan bir apartmanın bahçesinde oturan aileler çocuklarının çığlık attığını duyarak parka gitmesi üzerine Erdal Y. aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Aileler kanlar içinde çocuklarını hastaneye götürerek tedavi ettirdi. Darp raporu alan aileler adliyeye giderek Erdal Y.’den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Erdal Y., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

“Burnumda çıkan kanlar arkadaşlarıma sıçradı”

Yaşadıkları dehşeti anlatan Tuana Baysa, “Amine ile birlikte dolaşıyorduk. Sonra bir bahçe gördük. Canımız mısır çektiği için bahçeden aldık. Mısırları aldıktan sonra parka geldik. Mısırların tadına bakarken bahçenin sahibi arabasıyla geldi. Benim çenemi tutarak defalarca burnuma yumruk attı. Sırtıma ve kafama vurdu. Benden sonra arkadaşlarımın kafasına ve gözüne vurdu. Annem bahçeden koşarak yanımıza geldi. Adam annemi görünce arabasına binerek kaçtı. Şikayetçi olduk. Darp raporu aldık. Benim burnum o kadar kanadı ki vurunca kanlar iki arkadaşıma da sıçradı. Yerlerde hala kan izleri var” dedi.

“Ceza almasını istiyoruz”

Yaşadıklarının rüyalarına girdiğini söyleyen Baysa, “Çok korktuk. Bir daha yapacak mı diye hala korku var. Gece uyurken rüyalarımıza giriyor. Hep başımızda duruyor, hep şiddet uyguluyor gibi bir his var. En büyük cezasını almasını istiyoruz. Cezaevinde kalmasını istiyoruz. Bize yaptıklarını başkasına da yaparsa diye korkuyoruz. İçimde karartı var. yine arkamızdan gelir de aynı şeyleri yaşatacak diye korkuyoruz” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat isteyenlere seslenen misafir yorumcu; bilgisizce konuşmaktan Allaha sığınırım. Öncelikle çocuklara büyüklerle aynı ceza uygulanmaz. Belki aileye para cezası felan olabilir . Ancak islam şeriatinde hırsızlık yapan bir yetişkinin elinin kesilmesi bir sürü şarta bağlanmıştır. Yani arabistan gibi öyle her önüne gelen hırsızın elini kesmek şeriatte yoktur. İslam öncelikle merhamet ve bağışlama dinidir. Biraz islam fıkhı okusaydınız keşke. Zira okursanız islamın el kesen kafa kesen bir din olmadığını anlayıp dininizin şeriatiyle gurur duyardınız.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    tüüü.ahlak.terbiye.yoksunu..adalet.ver.cevabını.
    Cevapla
  • ATATÜRKCÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    üç tane mısırmı ALLAH seni bildiği gibi yapsın benimde incirim var bende çocuklara kızdım alamazsınız dedim niye biliyonmu bana bir dua ezberleyin gelin istiklal marşımızı ezberleyin gelin dedim ağaca çıkmayın ben size toplarım ağacın etrafına korum dedim ALLAH korusun ya düşerlerse yavrucaklara birşey olmasın bazıları tırmanıyor ailelerine haber verdim dikkat edin dedim ben hepsine dikkat edemem dua ezberleyen marş okuyan istediği kadar alabilir serbest ne olmuş her sene ağaç vallahi incirden yıkılıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Göz hakkı diye bir kavram vardı eskiden. Yol kenarından sarkan ürünler yoldan geçenindi sadaka sayılırdı , şimdi bu ahlaki değerler kalmadı tabi.
    Cevapla
  • misafir 09 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlar emek verdikleri ürünleri başkası yağmalasın alsın diye yetiştirmiyor anne baba çocuklarınıza helal haramı öğretin başkasının malını izinsiz almayın demesini alışkanlık haline getirin adam davasında haklı fakat darp işi olmamalıydı ülkemiz belirli yasalarla yönetiliyor buna başvurulmalıydı baklava çalan kişi hala içerde olduğunu unutmayın adama kızmışlar adam haklı emeği çeken adam yemeği başkası yiyor olmaz çocukları sokağa bıraktığında kimsenin malına dokunmayın deyin çözülür bu sorun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!