Yine CHP yine heykel açılışı!

CHP yönetimindeki belediyeler heykel koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. İzmir'de CHP'li Konak Belediyesi, eski Gültepe Belediye Başkanı Aydın Erten'in büstünü dikti. Çok sayıda CHP'linin katıldığı açılış için tören de düzenlendi.

Yine CHP yine heykel açılışı!
Yine CHP yine heykel açılışı!
GİRİŞ 11.08.2022 22:24 GÜNCELLEME 12.08.2022 01:18
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Heykel belediyeciliği ile bilinen Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlığı, icraatlerine devam ediyor.

İzmir'de CHP'li Konak Belediyesi, 1973 yılında seçildiği Gültepe Belediye Başkanlığı görevini 2 dönem yürüten Aydın Erten'i mezarı başında andı.

CHP'li Konak Belediyesi anma töreninin ardından Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda yaptırılan Aydın Erten büstünün açılışını yaptı.

Bir CHP'li belediye daha heykel dikti

Açılış törenine Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Kani Beko ve Atila Sertel, eski İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir İl yöneticileri, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve ilçe yöneticileri, CHP Karabağlar ilçe Başkanı Mehmet Türkbay katıldı.

"Verdiğimiz sözü yerine getirdik"

Açılışta konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, heykel sözünü yerine getirdiklerini belirterek, "Verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olduk. Alanın girişine Aydın Erten ismini yazdık ama Aydın Erten’i gelecek kuşaklarla tanıştırmak, Aydın Erten’in kim olduğunu onlara anlatmak, buranın Aydın Erten’le, Aydın Erten dostlarıyla bütünleşmiş bir alan olduğunu da hissettirmek istedik.” dedi.

"Büstün yapılmasından gurur duyuyoruz"

Batur, Konak Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın ve Aydın Erten büstünün kente kazandırılmasından gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • Silo 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP putperest bir topluluk tur
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık.!
    Cevapla
  • 7654 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok lazımdı..! Ne büyuk bir iş yaptıniz. Dünya lideri daha bugün 34 Hidro santral acılışıni yaptı, yıl da Türkiye Cumhuriyetine 24 milyar gelir getirecek.Senin heykel bu ülkeye ne kadar kar getirecek..? Kimler köşe oldu? İzmir daha cok cok sel sulariyla boğuşur, körfez kokulariyla haşır neşır olursun.
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hangi kavimden geliyorlar. ALLAH ıslah etsin.
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK lılar diktikleri bu MUHTEŞEM HEYKELLE ne kadar övünseler azdır ! Bu heykel TÜRKİYE Ekonomisine, Turizmine ve Kültürüne sağlayacağı katkı ne fabrika,ne köprü velhasıl hiçbir yatırım bu heykelin yerini tutamaz !!! TÜRKİYE bu hizmetinizi unutmayacak!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...