Sağlık personeline ek ödeme yönetmeliği Resmi Gazete’de

Sağlık çalışanlarının ek ödeme ve özlük haklarını düzenleyen yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

GİRİŞ 12.08.2022 03:48 GÜNCELLEME 12.08.2022 09:38
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam yaptığı paylaşımda "Carpe diem. Beklediğin anı yaşa. Yönetmeliğin yayınına az kaldı" ifadelerini kullanmış ve sağlık çalışanlarını heyecanlandırmıştı.

Bakan Koca'nın söz ettiği yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanmasına ilişkin açıklama yapan Koca "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlandı. “Yönetmelik dili” hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15’inde yapılacak. Hayırlı olsun." dedi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen yurtdışına gidersen yerine sırada bekleyen binlerce hemşire var ammaaa bir el cerrahı yurtdışına giderse yerine o binlerce hemşireyi de koysan o ameliyatı yapamayacak sevgili kardeşim. Neden anlamıyor taklidi yapıyorsunuz zekisiniz madem!!!
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen zeki değilsin zeki görünümlüsün
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde saglik mudurluklerinde calisan memurlari dusunseydiniz. Sade dr larin mi baskanisiniz . Boyle yaparak neyi amacliyorsunuz. Din gorevlilerine bile hak taniyip diger personeli neden umursamiyorsunuz. Onlar calismiyor mu. Onlarin hakkini da verin
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yayımlanan genelgeden biri bir şey anlamışsa bana da anlatabilirmi??? ayrıca sağlık çalışanları arkadaşlar bazı yorumlarınız hiç şık değil, ben hemşireyim yok ben laborantım yok ben memurum. Arkadaşlar bir ödeme yapılacaksa herkes diplomasına, derece kademesine göre faydalansın. Önce bunda mutabık olun sonra hak iddia edin...
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bir doktor, bir öğretmenle, bir polis memuru ile, bir uzman erbaş ile aynı maaşı alıyor.
    Cevapla
  • Kalpoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor sun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı milli eğitime sınavsız şarysız ek ödeme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü