Son Dakika: Antalya'da banka müdürünü rehin alan kişi gözaltına alındı!

Son dakika... Antalya'da, Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürünü silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu ve gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.08.2022 17:52 GÜNCELLEME 12.08.2022 19:45
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Antalya'da gerçekleşen olay saat 15.00 sıralarında, Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bankanın şubesinde meydana geldi. Bankaya gelen M.R.D., güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip, tabancasına el koydu.

M.R.D. ardından şube müdürünü rehin aldı ve içeridekileri dışarı çıkardı.

Banka boşaltılırken, olay yerine de çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Özel harekat polisleri çevre güvenliğini aldı, şubenin önündeki yolu trafiğe kapattı. 

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Banka şubesi müdürünü rehin alan M.R.D. ile görüşen müzakereci polisler, silahı bırakıp teslim olmasını istedi. M.R.D., polislerden kendisine 15 dakika verilmesini istedi ancak bu süre de doldu. 

Öte yandan M.R.D.'nin annesi, oğlunu ikna etmesi için banka şubesine getirildi. 

GÖZALTINA ALINDI

Antalya'da, Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürünü silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu.

Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından özel harekat polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı. M.R.D., ekip aracına alınarak emniyete götürüldü. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    buyuk basari iki saat hic olmaz ise bir kac gun bekleyin daha ayni pkk ayni sey oluyor teslik ol gel der iken bir kac polis asker gidiyor øzel tim yok mu direk vurursun baskasinin hayatini riske nasil atarsin iki saat basari degil tam rezalet olmus bir dk ver baktin teslim olmadi ilk firsat vur her sucluya iki saat kullanirsan yandik
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamı resmen bazılarınız halk kahramanı yaptınız. Arkadaş bu adam silah gaspediyor, banka basıyor, müdüre silah çekip olay çıkartıyor... Neymiş kimbilir ne derdi varmış! Gitsin içeride yasınd düşünsün. Banka bu market değil. Orada hepimizin iştiraki, parası olabilir.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki baqnka güvenlik görevlileri, sanki ayakci, güvenlikle alakasi olmayan islerle calistiriyorlar, silahlarida uyduruk bir tabanca.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşbankası her şey yapıyor devlette başta yok bildigi gibi parcalıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İş bankasının her zamanki gaddarca kuralsızca saldırıp ne koparırsam kar hesabında olması magdurların canına yetti demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!