Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki asfalt bakım çalışması sona erdi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dün gece başlayan asfaltlama çalışması sona erdi. Köprü trafiğe açıldı.

GİRİŞ 14.08.2022 08:38 GÜNCELLEME 14.08.2022 09:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikametinde dün saat 00.00’da asfalt bakım çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Bugün 06.00 sıralarında çalışmaların sona ermesinin ardından köprü trafiğe açıldı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hayri Abi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gecede yapılan işten hayır gelmez, dostlar alışverişte görsün.
    Cevapla
  • ali.k 1 yıl önce Şikayet Et
    usta vardir birde usta vardir anladınmı nankör adam. , senin ustalıgın demek o kadar , bunların ustalıginı 21 yildır görüyoruz. cahil cahil konuşma. size chp yakışır ve belediyeyi görüyorsun .
    Cevapla
  • qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    En son köprüleri tadilat için kapattıklarında yeni bir sisteme geçeceklerini söylüyorlardı. Yani bir gecede asfaltlamak. Bunu başarmışlar belli ki.
    Cevapla
  • Ersan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tadilatın en az 1 hafta sürmesi gerekirdi köprünün yolun kıymeti anlaşılsın hükumet böyle hızlı hizmet edince kıymeti bilinmiyor
    Cevapla
  • ali.k 1 yıl önce Şikayet Et
    evet kardes haklisin ,zaten kör bu milletin çoğu,valla helal .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir