Son dakika... Başkan Erdoğan'dan "Bir olduk, 21 olduk" paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sosyal medyadan mesaj paylaştı: Türkiye'ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara…

Son dakika... Başkan Erdoğan'dan "Bir olduk, 21 olduk" paylaşımı
Son dakika... Başkan Erdoğan'dan "Bir olduk, 21 olduk" paylaşımı
GİRİŞ 14.08.2022 20:11 GÜNCELLEME 14.08.2022 21:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "14 Ağustos 2001'de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye'ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara…" ifadelerini kullandı.

AYNI HEYECAN YÜREĞİMİZDE

2001'den bu yana aynı heyecanı taşıdıklarını belirten Erdoğan, "14 Ağustos 2001'de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • tarafsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin ilk iki dönemini arıyorum...
    Cevapla
  • Fatıma 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım sizi bizlere başkan olarak gönderen Allah a hamdolsun rabbim başımızda eksik etmesin senin ve dava arkadaşlarının yolu bahtı açık olsun
    Cevapla
  • 21 kabzımal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hal yasası ile ilgili bir hususta hükümeti uyarıyorum, lütfen dikkate alınsın. Menderesi de uyarmışlardı da dikkate almamıştı sonra ne oldu biliyorsunuz. Hazırlanan kanunda bir kişi birden fazla şirkete ortak olamaz gibi maddeler varmış. Bu kabzımallar kendi çocuğu ve akrabasına şirket kurduramaz mı hepsi kurdurur. Hazırlanana kanunda şe yaramaz. O zaman hükümet saçını yolar, şimdiden tedbir alınsın. tarım kredi şubeleri 4000 5000 adet olsun 1600 rakamı az.
    Cevapla
  • Kemal asik 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyide sayin cumhur baskanim bu nasil hizmet?sizi seven biri olarak öz elestiri yapmak istedim,ekonomi hala rayina oturmadi Euro, dolar aldi basini gitti akaryakit basta olmak üzere bütün ürünlere zam üstùne zam, bir cikiyor bir iniyor nakliyeciler kamyoncular ne yapacagini sasirdi,bu ekonomiyi ve kafasina göre zam yapanlari kim denetler? Savunmaya gelince ikitane göstermelik portatip altay tanki yaptiniz öylece duruyor hani seri üretimi nerede? vallahi böyle giderse fanatik tayipci ak partili olarak söylüyorum euro,dolar,akaryakit düsmezse ekonomi rayina oturup istikrara kavusmazsa bu sefer isiniz cok zor köylü besici bitme noktasina geldi.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    21 de kalın dinlenin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!