Sokak eylemi arayışındalardı! 8 PKK'lı yakalandı

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda terör örgütü propagandası yaptıkları ve sokak eylemi arayışında oldukları belirlenen 10 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı, 8 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.08.2022 07:52 GÜNCELLEME 15.08.2022 08:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 8 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat şube müdürlüklerince, sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ve sokak eylemi arayışında oldukları iddia edilen 10 şüphelinin kimliği tespit edildi.

Kent merkezi ile Tarsus ve Silifke ilçelerinde belirlenen adreslere, özel harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi.

Ekipler, 8 zanlıyı gözaltına aldı.

Adresinde bulunamayan 2 şüpheli aranıyor.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Makul 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden göz alti, 7 sini vurun birini konusturun, bir sene yatip tekrar cikip güvenlik güclerimizi sehit etme huzur bozma derdine düsürler, mapushaneler zaten doldu tasti, bu itleri beslemektense kara topragin altina göbdermek daha makul olur
    Cevapla
  • hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç harflileri görünce nasıl da insan taklidi yapıyorlar... Normal polis gitse çatışmaya girerler adiler.
    Cevapla
  • vedo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dag ayilari hangi dönemde hangi yilda yasadiklarinin farkinda degil galiba. Bunlar tam geri kalmis öküzler. Bu zirtolar teker teker yakalanir veya etkisiz hale getirilirken hdp nin cocuklari yurtdisinda okuyor ve partiler veriyor. Bir insan gercekten bukadar geri kalmis ve aptal olamaz.
    Cevapla
  • Ali hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainleri beslemeyin vurun gitsin
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hayinlerini vatandaşlıktan atın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti