MSB açıkladı! F-16'ların tedariki için ABD'de önemli görüşme

Milli Savunma Bakanlığı, "F-16 tedariki ve modernizasyonunun gerçekleştirilmesi amacıyla, ABD'nin daveti üzerine Milli Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitti." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 15.08.2022 12:16 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:04
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye ve ABD arasında uzun süredir devam eden F-16 görüşmelerinde önemli aşamalar kaydedilirken Milli Savunma Bakanlığı'nın teknik heyeti ABD'ye gitti.

KRİTİK F-16 GÖRÜŞMESİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ABD’den F-16 tedariki ve modernizasyonu kapsamında; Aralık-2021, Şubat, Mart-2022 aylarında olmak üzere Türkiye’de üç toplantı icra edilmiştir.

F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla ABD tarafından yapılan davet üzerine Millî Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitmiştir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD kafirinden, deccalin ordusundan bir şey almayalım artık. Yedek parça gerekiyorsa alın F16lar için. Yeni uçak almayalım. Hurkus ve hurjet yeter mius ve mmu gelene kadar. Savaşa giriyoruz?
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD'den uçak almayalım. Ne gerek var? Savaşami giriyoruz? Bence geçici olarak Pakistan'dan j16 alalım. Sonrada mmu yetişir saten. ABD bizim düşmanımız. PKK'ya her türlü desteği veriyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    At hırsızı abd..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın git gel oyalamasıyla zaman kazanıyorlar boşuna ne gidin nede gelsinler vermeyecekleri belli başka altarnatif deneyin ABD Türkiye’nin bir numaralı düşmanı bunu hala anlamadınızmı
    Cevapla
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    At hırsızlarına güvenmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!