Ankara'da şiddetli fırtına can aldı: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara Valisi Vasip Şahin, şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle Yenimahalle'deki bir inşaatta kolon devrilmesi sonucu yaralanan 3 kişiden birinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

GİRİŞ 15.08.2022 18:16 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ankara'da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağmur, dolu ve fırtınanın ardından bazı cadde, bulvar ve sokaklardaki mazgalların tıkanmasıyla yollar yağmur suyuyla doldu. Bazı caddelerde de ağaçlar devrildi.

Trafikteki sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, sağanak esnasında dışarıda bulunan vatandaşlar da metro istasyonları ve duraklara sığındı.

KOLON DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Ankara Valisi Vasip Şahin, "İlimizde yaşanan fırtına nedeniyle Yenimahalle ilçemizde bir inşaatta kolon devrilmesi neticesinde üç vatandaşımız yaralanmış olup; hastaneye kaldırılan vatandaşlarımızdan biri maalesef hayatını kaybetmiştir. Diğer iki yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir" dedi. 

ALTINDAĞ İLÇESİNDE ULU CAMİİ'NiN MİNARESİ ÇÖKTÜ

AFAD tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler kaydedildi:

"Ankara’da yaşanan yoğun yağış nedeniyle;

Altındağ ilçesinde Ulu Camiinin minaresi çökmüş, AFAD Ankara ekiplerimiz tedbiren olay bölgesine yönlendirilmiştir. Çankaya ilçesinde camları kırılan bir lisedeki 4 öğrenci hastaneye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz."

AFAD tarafından yapılan AFAD Başkanlık binasında meydana hasarla ilgili açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ankara’da meydana gelen şiddetli fırtınayla birlikte yağan yağmur esnasında Başkanlık binamızda AFAD logomuzun bulunduğu alandaki kaplamada kopmalar meydana gelmiştir. Başkanlık binamızda herhangi bir yapısal hasar bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 26
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler nedir ya belediyeler yolsuzluk israf demektir belediyeler kayırma demektir belediye kaldırın tek vali kaymakam olsun
    Cevapla
  • Ekrem yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    boğazında bir lokma haram geçmeyen ve S Ay 25 milyon tl para isteyen onda ne beklersin bir sürü işçi çıkardı yerine terör aldı ondan ne beklersiniz acaba
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur nerdesin çorba dağıtmaya yalandan iki konservermeye yada ufakdefek bişeyler dağıtmaya benzemiyo bu işler ağaçlara bile bakım yapmiyorsunuzki yıkılıyor eskiden ağaç devrilmesi şimdi devriliyor demekki bakım yapmiyorsunuz.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Hasan zeka yasin 4 varmı
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    ÇMansur istifa o koltuk sana fazla
    Cevapla
  • Oktay bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Toprak kalmadıki suyu çeksin ... gider kanalları yeterli ebatlarda değil . Unumuzdeki artı yapilasmada sel etkisi daha fazla olacak. Ölenleri Allah rahmet eylesin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi