Eşi ile 1 kişiyi öldürdükten sonra 'İntikam benim işim' paylaşımı yaptı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. (27) ve babası Adil D.'ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık'ı (37) vurdu.

GİRİŞ 17.08.2022 04:00 GÜNCELLEME 17.08.2022 10:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Olay, bugün öğleden sonra Sandıklı'da bulunan Kapalı Çarşı'da meydana geldi. Mehmet Ali Uyanık, beraberinde eşi Sibel Uyanık ile Kapalı Çarşı'da yürürken, bir kahvenin önünde oturan İbrahim D. ve babası Adil D. (55) ile tartışmaya başladı. Bu arada yanından uzaklaşan eşi, bir işyerinin önünde beklemeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uyanık, üzerinde taşıdığı tabancayla baba-oğula ateş açtıktan sonra eşi Sibel Uyanık'ın yanına gitti. Sibel Uyanık, kocasının elinde tabancayla kendisine geldiğini görünce Kapalı Çarşı'da bulunan bir iş yerine sığınmaya çalıştı. Ardından iş yerine giren Mehmet Ali Uyanık, 4 çocuk annesi eşini tabancayla vurduktan sonra yaya olarak kaçtı. 

KARISI VE 1 KİŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sibel Uyanık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu belirlenen baba-oğul ise hastaneye kaldırıldı. İbrahim D. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Adil D.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

'İNTİKAM BENİM İŞİM' PAYLAŞIMI

Olaydan sonra kaçan Mehmet Ali Uyanık, yaklaşık 4 saat sonra polisler tarafından saklandığı metruk binada yakalandı. Mehmet Ali Uyanık'ın, yakalamadan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden ‘İntikam benim işim’ paylaşımı yaptığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım daha doğrusu bir tahminim varda anlamamazlıktan geliyorum. Eşi neden kaçmaya çalıştı adam eşini neden vurdu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık şu kadınlara ! Sığınıyor ama yine bulup vurmuş ! Yazıklar olsun !
    Cevapla
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir iki sene sonra iyi halden ve suçu ağır tahrik altında işlemekten dolayı, adli kontrol şartı ile serbest kalacak. Her gün bu tip haberler duymaktan bıktık. Olan 4 masum çocuğa oldu.
    Cevapla
  • hakan er 1 yıl önce Şikayet Et
    kör cahil içerde yavaş yavaş çürüyeceksin aslan parcası
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta Hayat vardır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı