Ataşehir’de polis oğul dehşeti: Babasına kurşun yağdırdı

Ataşehir’de genç polis memuru, masaj salonu işlettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı babasına kurşun yağdırdı. Oğlunun silahından çıkan 5 kurşunun hedefi olan baba, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 18.08.2022 08:40 GÜNCELLEME 18.08.2022 09:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 13.50 sıralarında Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, Emre U. isimli genç polis, masaj salonu işlettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı babasına ait işletmeye geldi. Baba ile oğul arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle oğul Emre U. yanında getirdiği silahla babası Hilmi U.’ya 5 el ateş açtı. Şüpheli şahıs olay yerine geldiği araçla hızla uzaklaşırken baba ise kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken, sağlık ekipleriyse yaralı babayı hastaneye kaldırdı.
Öte yandan şüpheli şahsın olay yerine geldiği ve aracını bırakarak uzaklaştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ARACI BIRAKARAK KAYIPLARA KARIŞTI 

Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonrası şüpheli şahsa ait araç olay yerine yakın bir noktada terk edilmiş olarak bulundu. Hilmi U.'nun ifadesinde "Aramızda geçmişten gelen bir husumet yoktur ama bu masaj salonu konusunda tartışmalarımız oldu. Bu olaydan dolayı oğlumdan şikayetçi değilim. Bu olay tamamen benim alkollü olmam ve küfür etmem nedeniyle meydana gelmiştir" dediği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.



“KAPIYI AÇTIĞIMDA YERDE KAN VE SİLAH VARDI" 

Yaşanan olaya ilişkin konuşan vatandaş Mustafa Girgin, “Kapının açılması gerekiyormuş. Çilingir olarak geldim. Kapıyı açtığımda yerde kan ve silah vardı. İş yerini basıp adamı yaralamış. Sonra kaçmış” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 34
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Polis namuslu haysiyetli bir evlat. Babanın yaptığı pis işi hazmedemiyor. Ama keşke sinirine hakim olsayıda bunu yapmasaydı. Sadece uzak dursaydı.
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok aile içi cinayet haberi okur olduk. Yazık.
    Cevapla
  • nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi etmiş... önce çok kez uyarmıştır.olmadı ve hale devam edip birde üstelik diklendiyse olacagı bu... zaten küfür etmiş... kimbilir neler dönüyordu orada.? buda nelere sebeb veriyordu.
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 1 yıl önce Şikayet Et
    tek maaaşlı polisin altında ki arabaya bak
    Cevapla
  • Semih Çakar 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye rahatsız etti seni, benim oğlumda daha iyisi var
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne masaji çogunluğu fuhuş salonu.. Nolacak bu melmeketin HALİ MÜSLÜMANIZ... elhamdülillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor