Bakan Koca duyurdu: Bin 356 işçi alınacak

Bakan Koca: Merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alınacak. Alımlar mülakatsız, noter kurasıyla olacak. Başvurular, 19 Ağustosa kadar, esube.iskur.gov.tr adresinden yapılıyor.

Bakan Koca duyurdu: Bin 356 işçi alınacak
Bakan Koca duyurdu: Bin 356 işçi alınacak
GİRİŞ 18.08.2022 10:53 GÜNCELLEME 18.08.2022 12:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresinden yaptığı duyuruda, "Merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alınacak. Alımlar mülakatsız, noter kurasıyla olacak. Başvurular, 19 Ağustosa kadar, esube.iskur.gov.tr adresinden yapılıyor. Hayırlı olsun." dedi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • isyankar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam vatandaşa iş yok sanırım özürlülere yetiştirme yurdundan çıkanlara iş var normal vatandaşa iş yok yakında tüm devlet daireleri yurtta yetişen ve engelli vatandaşlarla dolup taşacak şu anda yurt çıkışlı kişilere hiç bir iş yaptırılamıyor bir evden 3 kişi devlette çalışıyor böyle adaletsizlik olamaz
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alımın mülakatsız olması sevindirici, anlıyoruz ki adam kayırma, torpil, para karşılığı işe yerleştirme yok. Bu iş eskisi gibi KPSS'de de aynı olmalı, aksi durum şaibeli olur, adam 95-100 puan alacak mülakatta elenecek, bu vebalın altında kim kalkabirlir?
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan aldığınız işçilere belli bir çalışma süre sonrası diplomasına göre kadro verilse olmazmı..???
    Cevapla
  • hakk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı illerde neden alım yok. Her ile belli bir kontenjan verilmesi gerekiyordu. Hiç verilmemesi büyük bir haksızlık. Adrese dayalı olduğu için başka illerden başvurulamıyor. İnşaallah başka bir sefere daha hassas davranırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!