Yunanistan’a kaçacaklardı, yakalandılar!

Çanakkale’de FETÖ üyeliği suçlamasıyla dosyaları istinafta bulunan 2 şüpheli, Yunanistan’a kaçma hazırlığındayken yakalandılar.

Yunanistan’a kaçacaklardı, yakalandılar!
Yunanistan’a kaçacaklardı, yakalandılar!
GİRİŞ 18.08.2022 13:48 GÜNCELLEME 18.08.2022 13:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından FETÖ üyesi olmak suçundan dava dosyaları istinafta bulunan 2 şüpheli Ezine ilçesine bağlı Tavaklı İskelesinden sürat teknesi ile Yunanistan’ın Midilli adasına kaçma hazırlığı yaptıkları sırada sahte kimlik belgeleri ve 2 bin Euro nakit para ile yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fetö gebermiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Videoda tarih yok saat yok. En son görüntülerinde fetö hortlak gibiydi. Ayakta zor yürüyordu. Demek ki haşhaşi başı fetö gebermeden önce böyle videolar çektiler. Fetö gebermiş haberleri yayılınca kendi haşhaşilerini gebermediğine inandırmak için bu videoları yayınlayıp duruyorlar. Haydi birde canlı yayın yapın bakalım. Yapamazsınız. Çünkü fetö gebermiş.
    Cevapla
  • ALİHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsinler..ülke temizlensin...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yol öyle artık uyuyan Türkiye adım adım bütün hainler izleniyor...!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!