Dilara Şahin'den yeni haber var!

Hollanda’da tedavi gördüğü hastanede yaşam fişinin çekilmesi kararı verilen ve Dilara Şahin, Türkiye'de yapılan tedaviye olumlu cevap vermeye devam ediyor.

Dilara Şahin'den yeni haber var!
Dilara Şahin'den yeni haber var!
GİRİŞ 19.08.2022 17:29 GÜNCELLEME 19.08.2022 17:29
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Dilara 1 yıl sonra ilk kez yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye teşekkür etmişti. Dilara'nın babası Oğuz Şahin yaptığı yeni açıklamada kızının sağlık durumuyla ilgili son durumu aktardı ve güzel haberleri verdi.

Hollanda'da doktorlar tarafından yaşam fişinin çekilmesi istenen ve adeta ölüme terk edilen Dilara Şahin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ambulans uçakla Türkiye'ye getirilmişti.

ADIM ADIM HAYATA TUTUNUYOR

Dilara Şahin, Türkiye'de Siyami Ersek ve Marmara Üniversitesi hastanelerinde yapılan tedavilerin ardından adım adım hayata dönüyor.

BAŞKAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR MESAJI

Şahin'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Dilara Şahin, gözlerini açtı, yürüyebiliyor, konuşabiliyor. Son olarak iyileşen Dilara'nın sosyal medya adresinden sürpriz bir paylaşım geldi. Dilara, Başkan Erdoğan'a ve Türkiye'ye teşekkür mesajı yayınladı.

BABA OĞUZ ŞAHİN SON DURUMUNU AÇIKLADI

Dilara'nın babası Oğuz Şahin, kızının sağlık durumuyla ilgili konuştu. Şahin şunları söyledi: Şu anki durumu çok iyi. Kurumaya terk edilmiş bir fidandı. Şükürler olsun o fidan tutmaya başladı. Şimdi çiçek açmasını bekiyoruz. O günleri de inşallah göreceğiz. Önce Siyami Ersek ardından Marmara Üniversitesi'nde inanılmaz bir emek harcandı." dedi.

KAYNAK: AHABER
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kardeşimize acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah (C.C) tüm hastalarimiza şifa nasip eylesin.
    Cevapla
  • ILGAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlığına kavuştursun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya şafi.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı