Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm hak sahibi ailenin evine konuk oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nin ardından kendisine davette bulunan hak sahibi ailenin evine konuk oldu.

GİRİŞ 20.08.2022 01:02 GÜNCELLEME 20.08.2022 01:02
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ziyarette evde bulunanlardan bir kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "40-50 yıllık binada, artık can güvenliğimizin kalmadığı, günümüz deprem koşullarında ikamet ettiğimiz binalarda, ailelerimiz ve çocuklarımızla sıkıntı içerisinde oturuyorduk. Böyle bir mekanı bize tahsis ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göreceği için saçlarını ördürdüğünü söyleyen küçük kız çocuğu, yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı'na takdim etti.

Kız çocuğunun mektubunu okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, metindeki "miniciksin" ifadesine, "Kızım, 1.85 boyundayım." diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mektubu okumasının ardından kendisine, "Ağlıyor musun?" diye soran çocuğa, "Ağlatacaksın beni. Senin bu sözlerinden sonra nasıl ağlamayayım? Beni ağlatacak şeyler koymuşsun." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ziyaretin sonunda aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da eşlik etti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Hambal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmukabele
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sen minicik miniciksin : ) Reis sen bizim UZUN ADAM GİBİ ADAM miniciğimizsin.Allah hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin emi.Mevla bir kulunu sevdimi ona sevdiğini böyle ÖZEL insanlar ile mesaj gönderir.içden yazılan sözler bizi de mutlu etti .bende güzel yürekli kızın cümlelerine katılıyorum.söylemek isdediklerimizi bir çırpıda ne içden anlatmış öle.Rabbim iyi insanlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin milletimizin bu güzel kalbinni kıyamete kadar bu dünyadan silmesin ve tüm insanlığa sevgimiz bulaşsın diyorum.2 kez izledim videoyu duygulanmamak imkansız.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis benim duam eğer bu millete bu topraklara bu İslama hizmet edeceksen, Rabbim benim ömrümden alsın sana versin. Tüm içtenliğimle Amin...
    Cevapla
  • Yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis, Vallahi aynı kelimeleri bizler seni sevenler her gün söylüyoruz. İyi ki Rabbim seni bize göndermiş. Sen seçilmiş İnsansın. Allah Dostlarının Duası Üzerine Olsun.
    Cevapla
  • Mehmet cebecioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    R.t.e .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor