DW'nin röportajında tatile gidemediğini söyleyen gencin Dubai fotoğrafı

Alman kanalı DW'nin röportajında konuşan gençler, Türkiye'de öğrenciler olarak tatil yapamadıklarını söylemiş ve hayat pahalılığından şikayet etmişti. Gençlerin Dubai gezisine ait fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı.

DW'nin röportajında tatile gidemediğini söyleyen gencin Dubai fotoğrafı
DW'nin röportajında tatile gidemediğini söyleyen gencin Dubai fotoğrafı
GİRİŞ 22.08.2022 12:56 GÜNCELLEME 22.08.2022 12:56
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Alman Kanalı DW, Türkiye aleyhine algı oluşturmaya devam ediyor. "Tatile gidemeyen öğrenciler: İstanbul | Bizim işimiz tatil yapanları izlemek" başlıklı belgesele röportaj veren bir grup genç, Türkiye'deki hayat pahalılığından ve öğrenciler olarak tatile gidemediklerinden yanmıştı. 

Videoda konuşanlardan biri olan Almira Ortaç isimli genç kız, Türkiye içinde bile tatil yapmanın çok maliyetli olduğunu söyledi. Radyo ve Sinema bölümü okuduğunu söyleyen genç kızın, aynı zamanda bir dizinin yapım ekibinde yer aldığı ifade edildi. 

Tatile gidemediğinden şikayet eden Ortaç'ın, Dubai'de çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı.

Videoda konuşan gençlerden bir diğeri ise can kurtaran olarak çalışan Ömer Semiz. Tatil yapmak istediğini ancak bunun mümkün olmadığını söyleyen Semiz'in de sosyal medyada tatil fotoğrafı paylaştığı görüldü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 152
  • Emre Gain 1 yıl önce Şikayet Et
    Onursuz gurursuz insanlar topluluğu...
    Cevapla
  • MiSaFiR 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin global dünya klasmanındaki EKONOMİK GÖRÜNÜMÜNE bağlı olarak, herkesin her şeye istediği gibi sahip olamayacağı ÇOK DOĞAL DURUMDUR. Türkiye'nin ekonomisi henüz buna hazır değildir. Teknolojik imkanlar %100 karşılansa bile, Almanya'da herkes UZAYA gidebilir mi? Almanya'da bize göre çok zengin insan var ama, ekonomisi henüz buna hazır değil. Şimdi biz Türkiye ile herhangi bir Afrika ülkesini, ekonomisi bizden kötü olmasına rağmen karşılaştırma yoluna gidersek sadece kendimizi kandırmış oluruz. DW, kendi ülkesindeki vatandaşlarını kandırmaya çalışıyor aslında. Ekonomisi aşağıya doğru gitmeye başlayınca "CAMBAZA BAK" yöntemini uygulayarak HEDEF ŞAŞIRTIYORLAR!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox un halk tv nin tele1 in alman versiyonu
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben vergilerimle bu yalancıların eğitim hakkını karşılamak istemiyorum. Neyse gereği yapılsın
    Cevapla
  • KONYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    DW ı kapatmaya gerek yok.Kısasa kısas.Aynısını bizimde orada yapmamız.Lazım ama Almanya kendi ülkesini kötüleyen bu insanları ne yapar.Oyar ,oyar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!