Bakan Soylu: İnanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı Van tertemiz olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah'ın izniyle Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak." dedi.

GİRİŞ 22.08.2022 23:35 GÜNCELLEME 23.08.2022 10:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, eğitimden sağlığa, savunma sanayisinden ulaştırmaya kadar 100 yılın altyapısını ve 100 yılın Türkiye'sini hazırladığını belirten Soylu, milletin terörle mücadele ve asayişte, büyük gurur tablosu yaşadığını söyledi.

Soylu, yüzlerce teröristin, ülkenin huzurunu bozduğu Amanoslar, Karadeniz, Tendürek, Erzurum, Kars Çemçe-Madur'un teröristlerden temizlendiğini bildirerek, "Allah'ın izniyle Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak." diye konuştu.

Mezun öğrencilerden, mesleklerinin hakkını vermesini isteyen Soylu, herhangi bir saldırıyla karşı karşıya kaldığı zaman milletin umudunun güvenlik güçleri olduğunu kaydetti.

"Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar devam edecek"

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de diplomalarını alan subay ve astsubayları tebrik etti.

Vatandaşın her türlü huzur ve güvenliğini sağladıklarını belirten Çetin, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Orgeneral Çetin, mezun öğrencilerin görevlerini başarıyla yapabilecek mesleki bilgilerle donatıldığını ifade ederek, "Bizler, yalnız emniyet ve asayişi sağlayan kolluk kuvveti olarak değil, görev yaptığımız yerlerde, yeri geldiğinde kimsesizlerin kimsesi olarak vatandaşlarımızı destekleyen, yardım eden, öğreten ve yol gösteren bir kolluk kuvveti olarak da halkımızın 7/24 yanında, yakınında ve yardımında olacağız." dedi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • selim ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    peki sayın bakan istanbul ankara urfa kilis hatay ve 81 il ne zaman temizlenecek?
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim başta bakanımız soyluyu ve kahraman asker ve polislerimizi vede gizli kahramanlarımız mit teşkilatını korusun başarılarının devamını dilerim Allah emanet olun.
    Cevapla
  • xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan mecliste o kadar hain varken vatanı bir kilo patatese bir kilo soğana bir teneke yağa satan onca ucuz satılık millet varken işiniz çooook zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor