CHP'li Sezgin Tanrıkulu'dan HDP'li terör suçlusu tutuklu vekillere ziyaret!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terör suçundan yargılanarak cezaevine gönderilen Aysel Tuğluk, Figen Yüksekdağ ve Gülten Kışanak'ı ziyaret etti.

GİRİŞ 23.08.2022 03:22 GÜNCELLEME 23.08.2022 10:40
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a her fırsatta özgürlük isteyen ve HDP eylemlerinde boy gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP'ye açık desteğini sürdürüyor.

HDP'LİLERE MORAL ZİYARETİ

Demirtaş'tan değerli dostum diye söz eden Tanrıkulu, şimdi de tutuklu bulunan Aysel Tuğluk, Gülten Kışanak ve Figen Yüksekdağ'ı cezaevinde ziyaret edeceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanrıkulu, "Bugün Kandıra’dayız, az sonra Kocaeli 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nde Aysel Tuğluk, Figen Yüksekdağ ve Gültan Kışanak’ı ziyaret edeceğim." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 105
  • ömer Nalbant 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahınızı severseniz şu adamı bir daha mv yapmayınız
    Cevapla
  • Pilot50 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın mecliste olması ve devletten maaş almaması gerekiyor derhal gereken yapılmalı
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    chp parti yönetimi yıllardır teröristlere her türlü ziyareti yapıp destek veren bu şahsa işlem yapmıyorsa kendileri de aynıdır bence...
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiği ile beraberdir.Teröristler bu zatın dostudur.
    Cevapla
  • kayı boylu 1 yıl önce Şikayet Et
    sen zaten türk,türkiye ve islam düşmanısın bu ülkeye herkim düşman olmuş ise onlar senin ve chp lilerin dostu olmuştur sende birgün bu ihanetin cezasını hukuk önünde vereceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi