Konya'da kamyonetin çarptığı kadın öldü

Konya Ereğli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, yol kenarında yürüyen kadına çarptı. Feci kazada talihsiz kadın hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü ise yaralandı

Konya'da kamyonetin çarptığı kadın öldü
Konya'da kamyonetin çarptığı kadın öldü
GİRİŞ 23.08.2022 06:36 GÜNCELLEME 23.08.2022 06:36

Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü yaralandı.

F.A. idaresinde 35 AP 2282 plakalı kamyonet, Ereğli-Halkapınar karayolu Çömleci Mahallesi'nde yol kenarında yürüyen Emine Duyar'a çaptı.

AA'nın haberine göre; Duyar, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü F.A. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...