Nefes borusuna kaçan dönerle yaşamını yitirdi

Düzce’de tavuk döner alarak kaldırımda yemeye başlayan İrfan Güler(68), dönerin nefes borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 23.08.2022 07:21 GÜNCELLEME 23.08.2022 09:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.30 sıralarında Kültür Mahallesi Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bisikletiyle gelerek bir iş yerinden tavuk döner alan İrfan Güler, yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bisikletini kaldırıma koyarak tavuk döneri yemeye başladı. Bu sırada dönerin nefes borusuna kaçması sonucu oturduğu yerde hayatını kaybetti. Güler'in cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ilyas 10 ay önce Şikayet Et
    Sünneti muhammedi'den uzaklaştık maalesef ne demişti Peygamber Efendimiz ayakta yiyip içmeyiniz çünkü ancak şeytan ayakta yiyip içer ama biz Avrupa kültürünün içimize girmesi ile ayakta yer içer, koşarken yer içer hale geldik ,unuttuk oturarak sağ elle önümüzden Besmele ile önce ve sonrasında ellerimizi yıkayarak yemeyi unuttuk maalesef
    Cevapla
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk yardım bilmek her vatandaşa şart. döşe bir bastırmak. yapacak çıkmamış.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • akit 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok korkunç bir olay. Yemek yerken konuşmayın ağızdan nefes almayın ağız doluyken. Ağzımızın kapalı ve küçük lokmalar almaya dikkat edelim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Geçen hafta benimde nefes borumla yemek borusunun ortasında kaldı ekmek. Panik yapmadan geçti Allah a şükürler olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası