Çöp kamyonetinin altında kalan 12 yaşındaki Samet hayatını kaybetti

Adana’da sokakta yürüyen Samet Kızıltoprak (12), kendisini fark etmeyen çöp kamyonetinin altında kalarak hayatını kaybetti. Samet'in annesi ve arkadaşları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Çöp kamyonetinin altında kalan 12 yaşındaki Samet hayatını kaybetti
Çöp kamyonetinin altında kalan 12 yaşındaki Samet hayatını kaybetti
GİRİŞ 23.08.2022 23:50 GÜNCELLEME 23.08.2022 23:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre Samet Kızıltoprak, mahalledeki arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıktı. Bu sırada belediyeye ait çöp kamyoneti çocuğun yürüdüğü sokağa girdi. Kamyonetin şoförü Kızıltoprak’ı fark etmeyerek üzerinden geçti. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde Samet Kızıltoprak’ın öldüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kızıltoprak’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İsmi öğrenilemeyen çöp kamyonetinin sürücüsü gözaltına alındı. Kaza yerine gelen Kızıltoprak’ın annesi ve arkadaşları sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl söför görmeden geri gidilirmi uzay cağındayız insana hayata kurallara saygı ve uygulama atın hapse son verin işine
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    koca kamyonun yanına yaklaşmanın tehlikeli olduğunu çocuklara anlatmak gerek, okullarda ne öğreniyolarki.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kamyoneti bildiğin kocaman kamyon. Hemde çift dingilli
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araclarin arkasında geri görüş kamerası neden mecburi yapılmaz hala anlam veremedim bu yetkililer ne iş yapar hiç kafalari çalışmaz mi bu gibi şeylere daha kaç kişi ölecek acaba Allah rahmet eylesin gencecik bir fidan daha göçtü gitti dünyadan neden bilinçsiz bir şoför tarafından ayrıca çöp şoförleri çok hızlı araç kullanıyor
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor